Giggs: Javulni fogunk

Ryan Giggs meg van gyõzõdve róla, hogy a United jó formába lendül és nemsokára már elõkelõbb helyen fognak állni a bajnoki tabellán.


Az óriási tapasztalattal rendelkezõ 39 éves játékos úgy véli, csapatának idõre volt szüksége, hogy jobbak legyenek és biztos benne, hogy egy nyomatékos gyõzelem után jönnének az eredmények.

 
A Soton elleni döntetlen, és a Sociedad elleni gyõzelem után a veterán játékos úgy gondolja, hogy a United kreativitása több helyzetet hoz majd, és remélhetõleg több gólt is.
 
"Azt hiszem, képesek leszünk gólokat szerezni. Az utóbbi pár mérkõzésen sok helyzetet alakítottunk ki, ami ezelõtt talán nem ment ilyen jól" - mondta a MUTV-nek.
 
"Ez mindenképp biztató, és a minõséggel amit képviselünk, több gólt kellene szereznünk. Nem tudom, hogy miért nem sikerült ez eddig, de azt tudom, hogy túl kell tennünk magunkat ezen. A srácok kiváló munkát végeznek, és jönni fognak a gólok is."
 
 
Giggs nem aggódik a jelenlegi helyzetük miatt és biztos benne, hogy a keretben lévõ minõségnek köszönhetõen hamarosan még jobbak lesznek.
 
"Nyugodt vagyok a helyzetünket illetõen" - mondta. - "Tudom, hogy nem sok mérkõzés van még a hátunk mögött, és hogy jó formába lendülünk. Ha ez sikerül, akkor minden rendben lesz, szóval egyáltalán nem aggódok emiatt."
 
"Igen, azt is tudom, hogy többnyire elõrébb szoktunk elhelyezkedni a tabellán, de egy pár gyõzelem és ott leszünk."
 
"Ha jól tudom, a legtöbb csapat még nem játszott egymással az élbolyból. Az Arsenal ellen egy rendkívül fontos mérkõzést játszunk majd pár hét múlva, amit már szeretnénk jobb pozícióból várni."
 
"Tudom, hogy megvan a kellõ minõség ehhez. Pár játékos kivételével nem nyújtottuk eddig azt amire képesek vagyunk. Ha sikerül ezt kiküszöbölni, rendben leszünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!