Fergie ismét megnyerné a Carling Cupot

A Manchester United legendás menedzsere folytatná remek Ligakupa szereplésüket.


Sir Alex Ferguson szeretné idén is megnyerni a Ligakupát, hogy immár harmadik éve folyamatosan a csapata hódítsa el ezt a serleget.

A Vörös Ördögök már sok fiatal játékost sikeresen alkalmaztak az idei Carling Cup küzdelmek során is, ezt a West Ham elleni negyeddöntõ mérkõzésen is folytatni kívánják.

 

 



Sir Alex ezen a meccsen mindenképp számít Darron Gibson, Chris Smalling, Federico Macheda és Bébé játékára is és szeretné, ha a Wembley-ig menetelnének, ahogy tette a United az elmúlt két évben.

"Jó lenne megnyerni egymás után háromszor. Azt hiszem, mi voltunk az elsõk, akik egymás után kétszer meg tudtuk nyerni a Ligakupát, már ez bravúr volt." - mondta Ferguson.

"De a Ligakupa egy nagyon érdekes sorozat. Mi késõn csatlakoztunk a sorozathoz és ez a kupa esélyt ad nekem, hogy fiatalokat küldjek pályára."

"Az elmúlt szezonokban a Da Silva ikrek, Welbeck és Macheda is azon játékosok közt voltak, akik megkapták a Ligakupa gyõzelemért járó érméket. Nagyon jó dolog ez, hogy játszhattak döntõben és megtapasztalhatták, hogyan is kell kezelni az ilyen helyzeteket."

"Azok a játékosok, akik a Wolves ellen is pályán voltak jelentik a klub jövõjét. Mikor õk 24-25 évesek lesznek, remélhetõleg újabb kiválóságaik lesznek a Manchester Unitednek."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!