Jones elégedett jó sorozatukkal

Phil Jones elmondása szerint a Manchester United játékosai eltökéltek, hogy tovább növeljék a jelenlegi tempójukat, amelyet az elmúlt két hét pozitív eredményeibõl nyertek.


A Vörös Ördögök két bajnoki gyõzelmet arattak a Stoke City és a Fulham ellen, továbbjutottak a Ligakupában a Norwich City ellen az ötödik fordulóba, illetve újabb fontos három pontot gyûjtöttek be hazai pályán a Bajnokok Ligájában a kieséses szakaszba való továbblépéshez a Real Sociedad ellen.

 

David Moyes fiai hétfõn kelnek útra Spanyolországba a Sociedad elleni visszavágóra, tudván, hogy egy gyõzelemmel még közelebb kerülnének ahhoz, hogy az A-csoportból már a negyedik csoportkört követõen szinte biztosan továbbjuthassanak a Bajnokok Ligája tavaszi szakaszába.

 

"Egy hónappal ezelõtt azt mondtuk, arra van szükségünk, hogy legyen egy jó sorozatunk a bajnokságban, és begyûjtsünk néhány pontot, emellett pedig a kupában és a Bajnokok Ligájában is jól haladjunk" - kezdte Jones a ManUtd.com-nak.

 

"Lassan kezdünk lendületbe kerülni, és remélhetõleg ezt tovább tudjuk növelni kedden a Bajnokok Ligájában."

 

"Egy gyõzelemmel nagyon kedvezõ helyzetbe kerülnénk, de fenn kell tartanunk a koncentrációnkat, és biztosra kell mennünk a továbbjutást illetõen, így csak a gyõzelem elfogadható számunkra."

 

 

A manchesteriek a Craven Cottage-n aratott 3-1-es idegenbeli gyõzelmükkel látogatnak Baszkföldre, amely kapcsán Jones csapattársai teljesítménye közül Wayne Rooney és Robin van Persie kulcsfontosságú szerepét emelte ki.

 

"Mindenki láthatta, hogy milyen teljesítménnyel rukkoltak elõ az elsõ félidõben. Fantasztikusan játszottak össze, tarthatatlanak voltak. Ez egyértelmûen megmutatta, hogy mindketten klasszis játékosok" - tette hozzá az angol bekk.

 

"Emellett pedig a gólokat is szállították. A korábbi mérkõzéseken rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, és a Fulham ellen is akár öt vagy hat gólt is lõhettünk volna, de végül hármat sikerült belõni, és remélhetõleg a továbbiakban is jól fog menni a helyzetek kialakítása."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!