Jones: Válaszoltunk a kritikákra

Phil Jones szerint az Arsenal elleni gyõzelem egy olyan válasz volt a kritikákra, ami bebizonyította, hogy tévednek a kételkedõk. A Manchester United egy nagyon nehéz meccsen gyõzött egy góllal, ezzel öt pontra csökkentve lemaradását az Ágyúsoktól.


 Jones a középpályán kezdte a mérkõsét, ám amikor Nemanja Vidic lesérült, vissza kellett állnia a védelem tengelyébe. A huszonegy éves játékos szerint sokan várták, hogy majd hibázni fog a United, fõleg a nehézkes szezonkezdet miatt.

 
"Bebizonyítottuk a kételkedõknek, hogy mire vagyunk képesek és megmutattuk, hogy tavaly miért mi nyertük meg a bajnokságot" - mondta Jones a PA Sport-nak. "Nem a semmiért lettünk bajnokok. Teljes mértékben megérdemeltünk minden pontot, amit az elõzõ szezon során szereztünk. Sikerült egy lépést tennünk elõre, jó irányba haladunk és egy elég sûrû idõszak jön majd most."
 
 
"Az emberek azt akarják, hogy hibázzunk, mert a United nagyon sokszor nyerte meg a PL-t. Mindenki utálja a legjobb klubokat, ez ilyen egyszerû. Mi ezt élvezzük, és hétrõl-hétre egyre nagyobb étvággyal állunk a kihívások elébe."
 
Jones úgy érzi, hogy a Vörös Ördögök megérdemelten nyerték meg a mérkõzést, annak ellenére is, hogy a második félidõ nagy részében védekezésre kényszerültek.
 
"Mindenki kiválóan végezte a dolgát" - tette hozzá. "Teljes mértékben megérdemeltük a három pontot. A menedzser egész héten egy bizonyos felállásban játszatott minket. Minden egyes játékoson végigment és kiválóan felkészített minket. Mindenki láthatta, hogy mûködött."
 
"Ez egy olyan mérkõzés volt, ahol nem számított, hogy hol játszol. Nagyszerû meccs volt. Bátran kellett játszanunk, sok szereléssel, és ki kellett szorítanunk õket. Amikor megnyersz egy ilyen mérkõzést, az mindig boldoggá tesz."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!