Law értékeli a fontos gyõzelmet

A Manchester United legendája, Denis Law szerint a vasárnapi gyõzelem az Arsenal ellen meghatározó pont lehet a klub szezonjában.


Fennállt a veszélye, hogy a bajnokok 11 ponttal lemaradnak a tabellát vezetõ csapattal szemben abban az esetben ha Arsene Wenger fiai gyõznek az Old Traffordon, de ehelyett Robin van Persie az elsõ félidõben szerzett fejesével a padlóra küldte egykori klubját. Law együtt örül honfitársával, David Moyesszal, akinek az ünneplésén látszott, hogy milyen sokat jelent számára a gyõzelem.

 

"Tudtuk, hogy nem lesz könnyû dolga Sir Alex után" - mondta Law a ManUtd.com-nak.

 

"Ki kell mondanom, de meg is lehet nézni az eredményeket amik azt bizonyítják, hogy Alexnek sem ment olyan jól az elején."

 

"Szóval David kemény fába vágta a fejszéjét, de Õ egy jó menedzser. Ugyan a dolgok nem mentek a legjobban az elején, de meg kell várnunk a szezon végét. Kezdünk felzárkózni és szerintem a vasárnapi mérkõzés adott egy kis betekentést abba, hogyan is fog ez a szezon végzõdni."

 

 

A szurkolók is nagyban kivették a részüket a gyõzelembõl a támogatásukkal, amire fõleg a második félidõben volt szükség, amikor is az Arsenal többet birtokolta a labdát, ennek ellenére viszont nem nagyon okoztak gondot David De Geának.

 

"Fantasztikus mérkõzés volt" - lelkendezett Law egy Old Traffordon megtartott rendezvényen, ahol egy új szerzõdést jelentettek be az STC-vel, a klub hivatalos távközlési partnerével.

 

"Mindig is tudtuk, hogy fontos lesz ez a találkozó, és ugyan 11 pont még nem lett volna a világ vége, azért az már elég nagy különbség lett volna. Az atmoszféra varázslatos volt és minden más is rendben volt. Elég jól játszott az Arsenal, és talán még azt is mondhatják, hogy jó esélyük volt a döntetlenre, de a United remekül helytállt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!