Ronaldo: Rooneynak nem kell stylist

A Manchester United egykori csillaga, Cristiano Ronaldo már fej-fej mellett halad a divat világában, a Vörös Ördögök másik nagy legendájával David Beckhammel.


Ronaldo ugyanis nemrég saját márkájú fehérnemû kollekcióját dobta piacra és alsónemûben pózol legújabb poszterén.  

 

Õ is híres "tollászkodó" és most bevallja, mindig is érdekelte a divat.
 
"Néhányan hajmeresztõ dolgokat képesek magukra venni a divat jegyében, de én úgy gondolom mindenki járjon olyan viseletben, amiben a legjobban érzi magát, és ne próbáljon meg utánozni senkit. Csak azért utánozni valakit, mert népszerû, nem helyes. Ha valaki a sztárokat utánozza, attól még nem lesz népszerû, csak elveszti a saját egyéniségét. Viselje mindenki azt, amiben a legjobban érzi magát."
 
A portugál csillag bevallja, hogy néha õt is elragadta a hév és sok dolgot kipróbált.  
 
"Nézem a régi képeket 16-17 éves koromból, és azt mondom magamban: Úristen, hogy néztem ki? Hordtam már a hajam elválasztva, csíkot borotváltattam bele, festettem. Emlékszem, amikor a Unitedben játszottam hosszú szõke melírozott tincseket viseltem. Csak ámulok magamon, amikor elõkerülnek ezek a képek."
 
Ronaldo nem felejtette el dicsérni egykori csapattársát Wayne Rooneyt sem.
 
 
"Nem. Wayne-nek nincs szüksége stylistra. Neki van egy egyéni stílusa. Most sokkal jobb a haja, mint volt. Régebben egy kicsit csúnya volt, de most már ezzel a hajjal szép."


express.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!