Schmeichel imádja a United családot

Peter Schmeichel szerint az, hogy a Manchester United nagyköveteként dolgozik, tökéletes módja annak, hogy továbbra is szövetségben legyen a labdarúgással és imádott klubjával.


A ma 50. születésnapját ünneplõ egykori kapus egyike annak a maroknyi csoportnak, melynek tagjai nagykövetként a Vörös Ördögöket képviselik különbözõ partneri eseményeken Manchesterben és a világ minden részén. Az Aon fõszponzor legújabb rendezvénye során a dán elmesélte, hogyan ápolgatja szerepét.

"Már több, mint 14 év telt el azóta, hogy játékosként elhagytam a Unitedet, de mindig is a szívemben volt és lesz is" - magyarázta Peter. "Többször is visszatértem ide, beugrottam az Aon Training Complex-be, meccseket néztem az Old Traffordon, de most célja van annak, hogy itt vagyok és ezt igazán élvezem."

"A klub még nagyobb lett annál, amit valaha el tudnék képzelni. Mikor megérkeztem ide [1991-ben], a United nagy klub volt Angliában és a világon, de nem volt ilyen hatalmas intézmény, mint amilyen ma. Hihetetlen látni, mekkorává nõtte ki magát. Mindezt elsõ kézbõl látom, köszönhetõen a jelenlegi, nagyköveti szerepkörömnek, amely során olyan különbözõ szponzori eseményeken veszek részt, mint ez, amit az Aon szervezett."

 


"Számos ember ismeri a klubot és a játékosokat, de nem csak olyanokat ismernek, mint Rooney vagy van Persie, hanem mindent tudnak a klubról, még a legapróbb részleteket is. Amikor egy klubrendezvényre utazol, mondjuk Vietnámba, 500-1000 ember vár téged a repülõtéren vagy az eseményen, amelyen részt veszel. Nem hiszem, hogy a világ bármelyik másik klubjának ekkora ereje lenne."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!