Ole: Csak a Chelsea állhat az útba

Ole Gunnar Solskjaer szerint csak a Chelsea lehet képes arra, hogy megakadályozza a Vörös Ördögöket abban, hogy idén megnyerjék 21. bajnoki címüket.


A manchesteri legenda - aki 235 mérkõzésen 91 gólig jutott Sir Alex Ferguson irányítása alatt eltöltött kilenc éve során - azzal számol, hogy a kezdeti, három hónapos tesztidõszak után David Moyes és csapata lendületet szerez.

Solskjaer a Molde menedzsereként elsõ két évében bajnoki címig jutott, most pedig kupadöntõre készül csapatával, miközben bevallotta, szeretne menedzseri munkát vállalni a Premier League-ben.

"Mikor visszatértem ide, azt mondtam, csak azt szeretném látni, hogy megy a menedzseri munka és élvezem is azt" - mondta Ole a Sky Sports News-nak. "Ha így van és jön egy ajánlat, egy napon szeretném magam egy Premier League klubnál látni."

"David lassan indult be, de mára már beindult a szekér, úgyhogy elégedett vagyok azzal a javulással, amit tett. Mindenki a rossz rajtról beszél, de ha megnézzük a többi riválist, nincsenek messze."

 


"Man. United és a Chelsea, számomra ez a két csapat a fõ versenyzõ. Természetesen a Man United képes megnyerni, egyáltalán nem probléma ez nekik. Megvannak azok a játékosok, akik képesek erre, a történelmük miatt is képesek erre és most, hogy David megismeri õket, biztos vagyok abban, hogy fejlõdni fogunk. Még mindig azt mondom, mi! Majd 15 év után még mindig részednek érzed."

Sir Alex Ferguson legújabb könyvére így reagált az egykori támadó: "Találkoztam vele az elõzõ héten és adott nekem egy példányt, amit el is kezdtem olvasni. A sajtóban olvastam már, hogy mondott rólam néhány szép dolgot, ami nagyon jó érzés."


 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!