Ferguson: Decemberben sok minden eldõlhet

Ferguson szerint az e havi Arsenal és Chelsea elleni mérkõzés kulcsfontosságú lesz a bajnoki címért folytatott versenyfutásban.


Ferguson legényei a Blackpool csapatához látogatnak a hétvégén, és legfõbb céljuk, hogy megõrizzék 2 pontos elõnyüket a tabella élén.
 

A nagy riválisok közül elsõként az ágyúsok látogatnak az Old Traffordra december 13-án, majd 6 nappal késõbb a United utazik a Stamford Bridgre, a hónap végén pedig az Arsenal és a Chelsea találkoznak egymással, ezért Ferguson úgy gondolja, ez kritikus idõszak lesz a bajnokság szempontjából.

 

„Ezeket a meccseket mindig meg akarjuk nyerni, mert tudjuk, hogy nennyire fontosak.” – mondta Ferguson az Inside Unitednek.

 


 

„Sikerült felküzdenünk magunkat a táblázat élére, 2 ponttal a Chelsea elé, szóval a vendégjátékunk a Stamford Bridgen és az Arsenal elleni mérkõzés kétségtelenül nagyon fontos lesz.”
 

„A tavalyi szezonban láthattuk, hogy néhány téves, mérkõzést befolyásoló döntés a Chelsea elleni rangadókon milyen sokba került nekünk a végén.”

 

Ferguson legnagyobb feladatának a csapat frissen tartását tekinti, hogy az ünnepi meccsdömping során is az élen tudjon maradni a csapat és az új évet az elsõ helyen kezdjék meg.
 

„Óvatosan kell összeállítani a csapatot ilyenkor, különösen a két ünnep közötti héten, amikor rengeteg mérkõzést játszunk.”
 

„3 meccs 6 nap alatt elég sok. Mozgalmas idõszak lesz, de megvannak a játékosaink ahhoz, hogy megfelelõen tudjak rotálni.”
 

„Remélhetõleg a januárt is az élrõl kezdjük meg.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!