Moyes szeretne Ronaldóval dolgozni

David Moyes, a Manchester United menedzsere elismerte, egy napon szeretne együtt dolgozni Cristiano Ronaldóval.


Nyáron több feltételezés napvilágot látott arról, hogy Cristiano Ronaldo visszatérhet az old Traffordra azután, hogy hat évi manchesteri munkásság után 2009-ben elhagyta a Vörös Ördögöket és a Real Madridhoz igazolt.

Az átigazolás azonban nem valósult meg, sõt a portugál klasszis öt évvel kitolta szerzõdését a királyi gárdánál ragaszkodva ahhoz, hogy boldogan töltené egész pályafutását a spanyol fõvárosi csapatnál.

Ezzel úgy tûnik, Moyes kívánsága nem valósulhat meg és nem dolgozht együtt Ronaldóval, a menedzser azonban még mindig reméli, hogy ez megvalósulhat.

"A Manchester Unitednél mindenki azt mondaná, õ a legjobb" - mondta Moyes az MUTV-nek azt követõen, hogy látta a támadó teljesítményét, melyet kedden a svédek elleni, idegenbeli gyõzelem során mutatott hazája válogatottjában. "nem volt szerencsém együtt dolgozni vele, de remélem, hogy egy napon ez még lehetséges lesz."

 


Miután a FIFA meghosszabbította az Aranylabda szavazás idõszakát, egyre többen úgy vélik, Ronaldo nyerheti a díjat, amit 2008-ban már megkapott, amikor a Uniteddel Bajnokok Ligáját nyert, valamint 42 gólt szerzett egy szezonban.

Ronaldo egykori csapattársa, Anderson nem kételkedik a portugál sikerében: "Amikor van egy Ronaldód, minden könnyebb" - mondta a brazil. "Mindig gólt lõ. Kedden hármat lõtt. Fantasztikus játékos, számomra õ a világ legjobbja."
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!