Giggs továbbra is ámulatba ejtõ

David Moyes folyamatosan elcsodálkozik azon, milyen örökzöld kvalitásokkal bír Ryan Giggs, aki a Bayer Leverkusen elleni találkozón végig a pályán volt és remekelt, a 88. percben pedig gólpasszt is adott Naninak.


Giggs pénteken tölti be a 40. életévét, de korára semmi jel nem utal, épp ellenkezõleg, menedzsere úgy véli, a United legendája valójában egyre jobb.

Annak ellenére, hgy Cardiffban csereként pályára lépett, tegnap a kezdõben kapott helyet a walesi és remekül teljesített a középpálya közepén Phil Jones mellett.

"Életkora miatt az emberek mindig meg fogják kérdõjelezni Ryant, de mint labdarúgó, megkérdõjelezhetetlen" - nyilatkozta Moyes. "Fantasztikus, mindent, amit tett ma, ragyogó volt. Nem tûnt fáradtnak, õ egy fantasztikusan sokoldalú játékos."

 


"Hihetetlen, azt lehet mondani, egyre jobb. Kiváló volt a meglátása és az átadása Naninak az utolsó gól elõtt. Erõnléti állapota is hihetetlen. Szerencsés vagyok, hogy együtt dolgozhatom vele."

"Ryannel a helyzet az, hogy továbbra is játszik és majd õ elmondja, ha elég volt vagy lejárt az ideje. Folyamatosan edz és játszik, teljesítményei pedig nagyszerûek voltak. 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!