Csapattársai Giggs-et ünneplik

Egykori és jelenlegi csapattársai éltetik a 40. életévét betöltött Ryan Giggs-et.


Az egykori United játékos, David Beckham elmondása szerint mindig is Giggs volt az a játékos, akit a fiatal sztárok csodáltak.
 
"Õ az volt az a játékos, akire mindenki felnézett, bár csak 1 vagy néhány évvel volt idõsebb, mint mi, de mindig is arra törekedtünk, hogy fiatal játékosként is az elsõ csapatban játszhassunk, mint õ, tehát tehetségként és nagyon fiatal korban. is ott volt. Ez adta az ifjúsági csapat többi játékosának a reményt."
 
Giggs csapattársa, Wayne Rooney elmondása szerint azzal küszködik, milyen szuperlatívuszokban beszélhetne a United rekorderérõl. 
 
"Mára elfogytak azok a szavak, amiket Ryanre mondani lehetne" - mondta Rooney. "Ami azt illeti, a mérkõzés közben a Bayer középhátvédje azt kérdezte tõlem, hogy képes továbbra is így játszani ebben a korban."
 
"Én biztosan nem fogok játszani ennyi idõsen. Nagyszerû lélekjelenléte van a labdával."
 
 
Chris Smalling úgy gondolja, Giggs egy remek példa a játékosoknak és dicsérte a Leverkusen elleni gyõzelemhez való hozzájárulását, mely eredmény azt jelenti, a United már biztos ott van a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között.
 
"Ryan egy példakép mindannyiunk számára" - mondta Smalling. "Egy hidegfejû játékos a középpontban."
 
"A kora ellenére még mindig képes a 90. percben három vagy négy játékoson átfutni."
 
"Hihetetlen egy ekkora legendát látni köztünk játszani."
 
"A passza Nani gólja elõtt nagyon jól jellemzi õt. Nagyszerûen lát a pályán. Nagy játékos és egy példakép mindenki számára."
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!