Gerrard: Nem bánom, hogy nemet mondtam a Unitednek és a Chelsea-nek

A Vörösök kapitánya azt állítja, hogy Sir Alex Ferguson kétszer is átakarta hozni az Old Traffordra és azt is elismerte, hogy egyszer nagy kisértésben volt, hogy a Stamford Bridge-re költözzön.


Miután Steven Gerrard felfedte ezeket a tényeket, azt is elmondta, hogy kellemetlenül érintette amikor Sir Alex Ferguson úgy jellemezte õt mint "nem egy top játékost" a jelenlegi önéletrajzi könyvében.

 
"Amikor 13 éves voltam, próbajátékon szerepeltem a Manchester Unitednél, és kaptam tõlük egy levelet amiben az állt, hogy hét évre szeretnének szerzõdtetni" - mondta a BT Sport 1 'The Clare Balding Show' nevû mûsorában.
 
"Nagy rajongója vagyok Alex Fergusonnak és fantasztikus, hogy mit ért el ebben a sportban, ezért kelt el ennyi példány a könyvébõl az elsõ héten. Egy kissé rosszul esett amikor a rólam szóló részt olvastam ami azt mondja, hogy nem vagyok top játékos, utána pedig a lapok reakcióját sem volt jó látni. Ettõl viszont még fogok tudni aludni. Mindenkinek joga van elmondani a véleményét."
 
"A 2002-2003-as szezon során próbált leigazolni, majd késõbb ismét megpróbált megszerezni. Természetesen nemet mondtam, úgyhogy nem nagyon fogok sajnálkozni emiatt."
 
 
A Liverpool játékosa 2005 nyarán nagyon közel került ahhoz, hogy a Stamford Bridge-re költözzön, de jelenlegi elmondása szerint örül, hogy elutasította a nyugat-londoniak ajánlatát azért, hogy továbbra is az Anfielden maradhasson.
 
"A Chelsea is kétszer próbált leigazolni. Egyszer 2005-ben, utána pedig 2006-ban" - mondta Gerrard.
 
"Én egy vérbeli Liverpool játékos vagyok, de beismerem, hogy ez egy kicsit megzavart mert akkoriban nagy dolgok történtek a Chelsea-nél."
 
"Hatalmas összegeket költöttek, mi pedig csak vergõdtünk a Liverpoollal, ráadásul a Benitezzel való kapcsolatom sem volt túl kiegyensúlyozott."
 
"Nyíltan beismertem, hogy a Chelsea ajánlata megkisértett, most viszont a szívem legmélyébõl szólok amikor azt mondom, hogy a legjobb döntésem az volt, hogy annál a klubnál maradtam amelyet szeretek."


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!