Kölcsönlesen: Powell gól, de Latics vereség

Nick Powell ismét gólt szerzett a Wigan Athletic csapatában, mely a Derby County-t fogadta, azonban az õ gólja is kevés volt, hogy meggátolja a vendégek 3-1-es sikerét.


Az angol U21-es játékos a Latics kezdõcsapatában kapott helyet, akárcsak Will Keane, kinek ikertestvére, Michael az ellenfél padján ült a találkozón. Ez az eredmény megkongatta a Latics vészharangját, hétfõ reggel pedig már menesztették is Owen Coyle-t a Wigan padjáról.

Marnick Vermijl megszerezte elsõ gólját az NEC Nijmegenben, mely 3-2-re legyõzte az AZ Alkmart. Vermijl nyitotta meg a gólcsapot egy gólgazdag és szórakoztató mérkõzés 15. percében.

Ryan Tunnicliffe, Tyler Blackett és Jesse Lingard is végigjátszották aktuális klubjuk hétvégi találkozóját. Tunnicliffe az Ipswich Townnal nyert 1-0-ra a Charlton otthonában, míg Lingard sokkal biztosabb gyõzelmet élvezhetett, hiszen a Barnsley-t küldték haza Birminghambõl 3-1-es vereséggel. Eközben Blackett segített a Blackpoolnak, hogy a negyedik helyre lépjenek elõre azáltal, hogy 2-0-ra legyõzte a Sheffield Wednesday-t.

 


A Championship tabelláján lejjebb pillantva a Doncaster fontos három pontot zsebelt be a QPR ellen. Federico Macheda végig a pályán volt a találkozón.

A kontinensen kölcsönben szereplõ manchesteri játékosoknak nem sok öröm adódott, Bebe 13 percett játszott a Pacos de Ferreira csapatában, mely 4-0-ra kapott ki a Sportingtól, Davide Petrucci szintén csak hasonlóan kevés lehetõséget kapott a Royal Antwerpben, mely egygólos vereséget szenvedett az Eendracht Aalst otthonában. Angelo Henriquez legalább végigjátszotta a Las-Palmas - Real Zaragoza találkozót, azonban õ sem tudott segíteni csapatának abban, hogy megfordítsa az 1-0-ás hazai elõnyt.

A Carlisle United legutóbbi két meccsén Ben Amos védett, de míg az elsõ, Crewe elleni összecsapást 2-1-re megnyerte csapatával, a másodikat 3-1-re elvesztette a Swindon Town ellenében.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!