Albiston: A Unitednek elõre kell tekinteni

A Manchester United egykori balszélsõ védõje, Arthur Albiston elismerte, a szombati Newcastle elleni vereséget 'nehéz feldolgozni', de arra sarkallja a csapatot, hogy a Shakhtar Donetsk keddi legyõzésével térjenek vissza a megfelelõ útra.


A Szarkák ezen a hétvégén négy nap alatt sorozatban második hazai vereségükbe taszították a bajnokságban a hazaiakat az Old Traffordon, miután a hétközben az Everton is három ponttal tudott távozni Manchesterbõl.

 

Azonban David Moyes fiai számára gyorsan eljön a javítási lehetõség, ha sikerülne pozitív eredményt elérniük a keddi Shakhtar Donetsk elleni Bajnokok Ligája csoportmérkõzésen, amellyel bebiztosíthatnák elsõ helyüket is az A-csoportban.

 

 

"Egy újabb hazai vereség, amelyet nehéz feldolgozni, de most kettõzött erõvel kell koncentrálnunk a továbbiakra" - kezdte Albiston a MUTV-nek a tegnap délutáni mérkõzést követõen.

 

"Kedden újból otthon játszunk a Bajnokok Ligájában, és pontosan az az, amit akarhat egy csapat. Ilyenkor az ember nem akar egy héten keresztül edzeni; helyre akarod hozni a dolgokat."

 

"Eléggé felnõttnek kell lenned ahhoz, hogy ilyenkor is magadra húzd a csapat mezét, kimenj a pályára és bizonyíts. Remélhetõleg pontosan ezt láthatjuk majd a fiúktól."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!