Jones: Ideje belehúzni

Miután megszerezte a találkozó egyetlen gólját, amivel a Manchester United 1-0-ra nyert a Shakhtar Donetsk ellen, a Vörös Ördögök védõje, Phil Jones arra szólítja fel a társait, hogy kezdjék el megnyerni a meccseket.


Az angol válogatott játékos jutatta át a csapatát a holtponton a 67. percben, amikor egy csatár lélekjelenlétével vágta a labdát a hálóba Robin van Persie szöglete után. Jones elégedett volt a csapata teljesítményével és abban bízik, hogy ez az eredmény ugródeszka lehet a bajnokoknak a Premier League-ben folytatott versenyben.

 
"Szerintem ma este egy kicsivel nagyobb vágy volt bennünk és jobban hittünk magunkban" - mondta Jones.
 
"Az elsõ félidõ elég rizikós volt, de aztán a második félidõben elkaptuk a fonalat és kialakítottunk egy pár helyzetet."
 
"Reméljük, hogy most már elkezdjük gyûjteni a pontokat (a bajnokságban)" - fûzte hozzá. "Ezt vasárnap, az Aston Villa ellen tudjuk majd elkezdeni, akik elég trükkös csapatot alkotnak, de megpróbáljuk megszerezni a három pontot amikor odamegyünk."
 
 
"Az elmúlt hetek nagy csalódást okoztak, de abban bízunk, hogy eltudunk kezdeni nyerni és bele tudunk húzni, aminek már igazán ideje lenne."
 
Miután a Vörös Ördögök négyese, középsõ középpályásként kezdett a Shakhtar Donetsk ellen, arról is megkérdezték, hogy melyik posztot részesíti elõnyben.
 
"Már jó pár poszton játszottam - középsõ védõ, középsõ középpályás és jobb védõ - de legszívesebben középsõ védõként játszom. Ennek ellenére ha továbbra is középsõ középpályásként fogok játszani, engem az is boldoggá tesz. Ameddig a Manchester Unitedben játszom, ez nem probléma."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!