Moran tiszteli Jones-t

A Manchester United egykori védõje, Kevin Moran, tiszteli Phil Jones hozzállását a játékhoz és úgy gondolja, hogy lehetetlen, hogy egy játékos túl bátor legyen.


Moran számos alkalommal a vérét ontotta a Vörös Ördögökért az Old Traffordon eltölött egy évtizede alatt (1978-1988), és úgy ismerték mint egy félelmet nem ismerõ középhátvédet, aki a testét sem kímélte ha arra volt szükség.

 
Jones folyamatosan jelét adja az eltökéltségének a bátor szereléseivel - akár a védelemben, akár a középpályán játszik - ami oda vezetett, hogy az angol válogatott játékos idõként összeszedett egy-két sérülést, amivel kapcsolatban azt mondta tavaly az Inside Unitednek, hogy megpróbál majd mérsékeltebb megoldásokat találni.
 
Ennek ellenére Morant lenyûgözte a harcias játékos, aki a Newcastle United ellen tért vissza, a Shakhtar Donetsk ellen pedig gyõztes gólt szerzett.
 
"Nem lehetsz eléggé bátor" - mondta Moran a ManUtd.com-nak.
 
"Szerintem ez lehetetlen. Ha látod a labdát, akkor menned kell érte."
 
 
"Mostanában eléggé könnyen lehet lapot kapni, ezért talán jobban meg kell már válogatni, hogy milyen szereléseket akarsz végrehajtani, de ez egy teljesen más dolog mint a bátorság. A bátorság az, amikor hajlandó vagy megszerezni a labdát akkor is, amikor ez veszélyes lehet, de te mégis megpróbálod."
 
"Nem arról van szó, hogy sárga vagy piroslapot akarsz kapni - nem kell hülyeséget csinálni, de a bátorság nagy része ennek. A szurkolók imádják az olyan játékosokat akik bátrak."
 
Moran - aki híres volt arról, hogy mindenféle sérüléssel játszott, még fejsérüléssel is - belátja, hogy az Õ ideje óta már megváltozott a játék.
 
"A mi idõnkben ha valamilyen mélyebb sérülésed volt, akkor csak vazelint raktak rá, és már mehettél is játszani" - emlékezett vissza.
 
"Az ilyenek miatt ma már le kell menned a pályáról."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!