Lambert: Young nem színész

Az Aston Villa menedzsere, Paul Lambert szerint a Manchester United szélsõje, Ashley Young nem szándékosan dobja fel magát.


Youngot, aki 2011. nyarán éppen az Aston Villát hagyta ott az Old Traffordért, olyan vádat érték, hogy az elmúlt évek során számos alkalommal színészkedt és feldobta magát, ezen a héten pedig maga az érintett is megszólalt az ügyben.

 

"Nem érdekelnek a címlapok vagy a viták. Az embereknek meglehet errõl a véleménye, és természetesen joguk van ezt kinyílvánítani. Számomra a bírók döntésével ezek lezárultak" - mondta egyáltalán nem bocsánat kérõ hangnemben a 28 éves angol válogatott középpályás.

 

Az esettel kapcsolatban megosztotta véleményét a vasárnap bajnokin az Aston Villával hazai pályán a Manchester Unitedet fogadó Paul Lambert is, aki egy évvel Young Manchesterbe távozását követõen került Birminghambe.

 

 

"Nem hiszem, hogy szándékosan színészkedne, és dobálná magát össze-vissza" - kezdte Lambert.

 

"Nem igazán ismerem Ashley Youngot, de egyáltalán nem mondanám rá azt, hogy olyan valaki lenne, aki kimegy a pályára és színészkedne."

 

"Õ megpróbál jó dolgokat tenni a futballpályán és néha elõfordul, hogy elkapnak - valamikor a játékosok olyan gyorsan mozognak, és olyan finom mozdulattal mennek el melletted, hogy aztán csak szabálytalan eszközökkel lehet megállítani, de ezek megítélése minden esetben a játékvezetõ döntésén múlik, hogy õ miként látja a helyzetet."

 

"Nem úgy látom, hogy õ egy színészkedõ-típusú játékos lenne. Talán néhány döntést felnagyítottak, mert az esetben õ is érintett volt."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!