Kölcsönlesen: Lawrence brillírozott

Tom Lawrence két fantasztikus gólt szerzett szombaton - az egyik biztosan pályázhat a League One Év gólja címre - amellyel 4-1-es gyõzelemhez segítette a Carlisle Unitedet a Tranmere Rovers ellen.


Tom Lawrence elsõ találata a tizenhatoson kívülrõl, álomszerû módon már a találkozó elsõ percében vezetéshez juttatta a cumbriaiakat, de második gólja volt az, amelyet a Carlisle hivatalos oldala egyszerûen csak "a valaha látott egyik legszebb gól"-ként aposztrofál, és vélhetõleg a következõ napokban újra és újra ismétlik majd.

 

 

A 19 éves támadó több mint 30 méterre a kaputól indult el a labdával aztán négy védõ mellett elszlalomozva, és ezzel egy idõben teljesen megbolondítva õket a kapu alsó sarkába lõtt a tizenhatoson belülrõl. Nem a legrosszabb módja emlékezetessé tenni felnõtt szinten elsõ góljaidat.

 

Furcsaságként azonban ezt követõen Lawrence azonnal lecserélésre került, míg Ben Amos mind a 90 percet a pályán töltötte a Carlisle színeiben.

 

Másutt Jesse Lingard elõkészítõként jeleskedett a Birmingham City második góljánál a Bournemouth ellen 2-0-ra megnyert mérkõzésen. Michael Keane (Derby County) és Tyler Blackett (Blackpool) végig a kispadon ültek szombaton, míg Ryan Tunnicliffe végig a pályán volt az Ipswich Townban a Nottingham Forest elleni 0-0 alkalmával, Federico Macheda pedig 82 percet kapott a Doncaster Roversben a Leeds elleni vereségben.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!