Becks szerette az Ifjúsági FA-kupa meccseit

Miközben a Manchester United fiataljai készen állnak arra, hogy elkezdjék idei Ifjúsági FA-kupát, a sorozat egyik leghíresebb gyõztese, David Beckham úgy tekint vissza ezekre a találkozókra, melyek pályafutása legjobb idõszakára estek.


Beckham része volt annak a híres 92-es kroosztálynak, mely az Old Traffordon megnyerte ezt a trófeát, miután legyõzték a Crystal Palace gárdáját. Mellette olyan csapattársak voltak, mint Ryan Giggs, Paul Scholes, Nicky Butt, Gary Neville, majd késõbb az öccse Phil Neville. Ez a csoport késõbb a klubban és a válogatottnál is emlékezetes karriert futott, melyet legutóbb a róluk készült dokumentumfilmmel ünnepeltek meg.

Az MUTV-nek és az Inside Unitednek adott exkluzív interjúban Beckham elmondta, mindig kedves emlékekkel gondol azokra a napokra, mikor az Ifjúsági FA-kupában játszottak és hangsúlyozta, a versenysorozat még mindig kiváló platformot jelent a fiatalok számára.

"Az volt a legjobb és legidegesebb idõszaka pályafutásomnak" - emlékszik vissza David. "Legjobb volt, mert abban a klubban fociztam, amelyrõl mindig is álmodtam és jobb csapattársakat nem is kívánhattam volna magamnak. De ideges is voltam, mert a menedzser bármikor kitehetett minket a csapatból és megszabadulhatott volna tõlünk. De szerencsére mindannyian túléltük és sikeresen folytattuk pályafutásunkat."

 


"Mindannyian rengeteget tanultunk azokban az idõkben és a tény, hogy mindent együtt élünk át, nagyon különleges volt. És mivel ez a Manchester Unitednél történt, annál a klubnál, melyet mindannyian imádunk, valóra vált álom volt számunkra."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!