Becks sikert jósol

David Beckham arra számít, hogy a Manchester United sikereket fog elérni David Moyesszal.


A Vörös Ördögök egykori középpályása mindig is figyelemmel követte gyerekkori csapatát, amióta 2003-ban eligazolt és miután a nyáron visszavonult, több lehetõsége van személyesen megnéznie a mérkõzéseket az Old Traffordon. Becks már tiszteletét tette egy pár mérkõzésen ebben a szezonban és amíg néhány eredmény meglepetésként szolgálhatott, teljes mértékben bízik benne, hogy a United trófeákat fog nyerni Moyesszal.

 
"Mindig van átmeneti idõszak, amikor egy menedzser elmegy és egy új érkezik. Szerintem David Moyes egy nagyszerû menedzser és egy remek ember" - mondta a MUTV-nek.
 
 
"Sir Alex Ferguson mindig azt mondta, hogy amikor egy olyan klub, mint a Manchester United elveszít egy nagy játékost, akkor azon mindig nagyon gyorsan túlteszi magát. Most a menedzser ment el, aki hosszú évekig itt volt, és ugyan még mindig a klubhoz tartozik, fontos, hogy a klub továbblépjen."
 
"A szurkolók sohasem fogják elfelejteni, amit Sir Alex tett a Unitedért, viszont most eljött az új menedzser ideje, aki mögött ott vannak a játékosok és a szurkolók is, ezért úgy gondolom, hogy Moyes nagyon sikeres lesz."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!