Jones izgatottan várja az ünnepi feszített tempót

A Manchester United fiatal angol játékosa, Phil Jones izgatott, hogy David Moyes legénysége miként fog navigálni a következõ hetek sûrû programját jelentõ mérkõzések között.


Minden évben elõkerül, majd el is vetik egy esetleges téli szünet bevezetését a Premier League-ben, a Manchester United 4-ese pedig egyértelmûen az ötlet ellen van, kijelentve, hogy kimondottan várja a sûrû karácsonyi idõszakot.

 

"Szeretem" - kezdte Jones a MUTV-nek.

 

"Ez lehetõséget nyújt a csapatod számára, hogy rövid idõ alatt minél több pontot gyûjtsön. Az elmúlt évek során remekül teljesítettünk Karácsony körül, és nem látom okát, hogy ez a sorozat miért ne folytatódhatna."

 

"Legutóbbi két hazai mérkõzésünk az Everton, illetve a Newcastle ellen nem éppen volt magas színvonalú, különösen a mi szintünkhöz képest. Rendbe kell hoznunk a dolgokat és remélhetõleg sikerül egy jó formát elkapnunk, és innentõl tényleg megindulunk felfelé."

 

 

Ha a Vörös Ördögöknek sikerül egy gyõztes menetelést véghez vinniük, akkor Jones szerint menedzserüknek, David Moyesnak az egész keretre szüksége lesz ahhoz, hogy minden mérkõzésre frissen tudja tartani csapatát.

 

"Hat-hét nap alatt egy játékos se játszhat három mérkõzésen mind a 90 percen át - az rengeteget kivesz az emberbõl" - tette hozzá.

 

"Hihetetlenül fontos ilyenkor az óriási keret. Ilyenkor mindenkinek egészségesnek kell lennie, és harcolnia kell a csapatba kerülésért. Ezért is tudtunk olyan sikeresek lenni az elmúlt években - képesek voltunk bizonyos játékosokat a csapatba tenni, akik aztán elvégezték a feladatukat, ezzel segítve minket."

 

A prestoni születésû védõt arról is kérdezték, hogy kialakult-e valamiféle verseny a Manchester United védõi között, miután az utóbbi hetekben Jonny Evans, Patrice Evra, és többek között õ is eredményes tudott lenni.

 

"Szerintem titokban mindenki verseng ebben a másikkal egy kicsit" - viccelõdött.

 

"De komolyra fordítva a szót, szerintem nagyszerû, hogy a védõink is képesek néhány góllal hozzájárulni a csapat teljesítményéhez ebben a szezonban is, mert ez nagyon sokat jelent a csapatnak."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!