Jones: Tartsuk a tempót!

Phil Jones szerint a Manchester United számára fontos, hogy fenntartsa a magas tempójú focit, ami négy gyõzelmet hozott zsinórban a csapatnak.


Az angol válogatott játékos kiveszi részét a csapat munkájából - legyen szó középpályán való szerepeltetésrõl vagy sziklaszilárd középsõ védõként való játékról, mindenhol kiválóan teljesít - és örül annak, hogy a United ismét gyors passzokkal gyors támadásokat épít, hiszen ezek jellemzik a Manchester Unitedet.

"Az utóbbi néhány mérkõzésen láthattuk, hogy kezdjük megtalálni azt, hogyan is kell játszania a Unitednek" - mondta Jones a West Ham elleni 3-1-es sikert követõen.

"Jó helyen vagyunk pillanatnyilag és a legutóbbi négy meccs segített abban, hogy ide jussunk két olyan kiábrándító találkozó után, mint az Everton és a Newcastle elleni. Jól csináltuk a dolgunkat és visszacsaptunk. Az kellett, hogy nagyobb tempóban játszunk [annál, ahogy korábban tették] és most jól is játszunk, jól passzolunk és meg kell tartani ezt."

 


A Liverpool és a Manchester City is gyõzni tudott a hétvégén, így a United nem tudott közelebb kerülni ezekhez a csapatokhoz, de egy tartós, jó forma a karácsonyi hajtásban drámaian feltolhatja a Vörös Ördögöket a tabellán a hetedik helyrõl (azóta ismét nyolcadik, mert a Spurs is nyert - a szerk.).

"Figyelj, mi csak magunkra koncentrálunk!" - mondta Jonesy, utalva a riválisokra. "A karácsonyi mérkõzésekre figyelünk. Ez egy esély arra, hogy sok pontot szerezzünk gyorsan és arra van szükségünk, hogy mindenki készen álljon, harcoljon."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!