Jones: Jól kell zárni az évet

Phil Jones azt mondja, a Manchester Unitednek gyorsan alkalmazkodnia kell a 2013-as év utolsó két idegenbeli bajnokijához, melyek között nagyon kevés idõ telik el.


A Vörös Ördögök december 26-án a KC Stadiumba utaznak, ahol a Hull City-vel játszanak 13:45-ös kezdéssel, majd december 28-án 16 órai idõpontban a Norwich City ellen lépnek pályára. Steve Bruce Hullja hazai pályán csak egyszer kapott ki a szezon során és csupán három gólt kapott.

 

"Steve Bruce nagyszerû munkát végzett ott" - mondta Jones az MUTV-nek. "Megvan az a csapata, amit akart, olyan játékosokkal, akiket akart és ezért van az, hogy jól teljesítenek a nagy meccseken. Óvatosnak kell lennünk, mert ravasz ellenfél lesz a Hull karácsony másnapján."

 

 

A Norwich elleni kihívás sem lesz könnyebb, hiszen a Kanárik is csupán kétszer kaptak ki hazai pályán ebben a szezonban.

 

"A Hull ellen annyi idõd és elõkészületed lesz, amennyit csak meg tudsz csinálni. A Norwich ellen a felkészülés java a taktikai táblánál és a csapatértekezleteken lesz, valószínûleg nem sok idõ lesz arra, hogy az edzõpályán dolgozzunk. De készen kell állnunk a találkozóra."

 

Jones további két gyõzelemmel zárná le egy felejthetetlen év utolsó fejezetét. "Ez egy jó év volt. Különleges volt megszerezni a Premier League trófeáját, mint ahogy a menedzser távozása is az volt. Az elmúlt néhány hónap nem olyan volt, mint amit általában a Manchester Uniteddel azonosítanak, de kezdjük visszahozni azt. Összességében ez egy jó év volt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!