Twitter reakciók

Wayne Rooney inspirálta ma csapatát 150. Premier League találatával, amikor kétgólos hátrányból fordítottak a Vörös Ördögök a KC Stadionban.


Ime néhány Twitter reakció a Boxing Day mérkõzésrõl.

 

Queens Park Rangers, Joey Barton (@ Joey7Barton) "Örülök, hogy Darren Fletchert ismét a United kezdõjében láthattam. Hatalmas harcot kellett megvívnia a visszatérésért. Csodás volt, ahogy feltámadt a United, Rooney hihetetlenül elszánt, azt hiszem sokan vártak erre a pillanatra."
 
 
A rögbi csillag, Ugo Monye (@ ugomonye) "Ezt  nem hiszem el, micsoda harc volt a KC Stadionban: United!"
 
Middlesbrough, Jan Aage Fjortoft (@ JanAageFjortoft) "Egy igazi régi vágású, remek Boxing Day mérkõzés volt. Az angol középhátvéd (Smalling) [...] igazi klasszis. Wayne Rooney: Ragyogó technika, ragyogó egyensúly, ragyogó gól. Briliáns játékos."
 
Az angol legenda, Gary Lineker (@ GaryLineker) "Remélem a többi Boxing Day összecsapás is ilyen izgalmas lesz: Ha minden meccsen ennyi gól esik, mi lesz itt ma este?"
 
A Norwich védõje, Elliott Bennett (@ Ebenno88) "Számolni lehetett azzal, hogy a United ledolgozza a pitét. Hihetetlen volt a Hull korai 2-0-ás vezetése, de nem csalódtak a United drukkerek."
 
Ex-Chelsea középpályás, Jody Morris (@ morriskid) "Nem nyûgözött le Rooney mûesése."
 
A United védõje, Rio Ferdinand (@ rioferdy5) "A visszaszámlálás elkezdõdött! Gyerünk fiúk! A Tigrisek megmutatták a fogukat, de visszahúzták a karmukat! A firkászok meg ezt írják meg a címlapon!"
 
Végül az ex-Vörös Ördög Michael Owen (@ themichaelowen) "Egy Újabb United gyõzelem. Jelenleg öt ponttal vannak lemaradva. Mint mondtam a blogomban 2 héttel ezelõtt, a bajnokok mindig ott lesznek a végsõ harcban."


thesportreview.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!