Lawrence kivár jövõjét illetõen

A Manchester United és Wales ifjú titánja, Tom Lawrence kivár, hogy mit hoz a jövõ számára a Carlisle Unitednél való kölcsönjátékát követõen.


Számos csapat figyeli a walesi U21-es válogatott Lawrence helyzetét az utóbbi idõben, azt követõen, hogy számos remek produkcióval rukkolt elõ a Carlisle Unitedben.

 

A Carlisle-nál abban reménykednek, hogy meghosszabbíthatják a hamarosan lejáró kölcsönszerzõdésû játékos tartózkodását, azonban mellettük még több kérõ is sorban áll a játékos kegyeiért.

 

Lawrence szerzõdése az Old Traffordon is lejár a szezon végén, ez pedig számos Premier League klub figyelmét felkeltette végleges megszerzését illetõen is.

 

Nem meglepõ módon az élvonal két walesi gárdája, a Swansea City és a Cardiff City elöljáróit is lenyûgözte, aki 21 év alatti lévén akár elenyészõ kompenzáció mellett válthatna klubot.

 

Mindazonáltal, bár a Manchester United még nem ajánlotta fel, hogy meghosszabbítsák Lawrence szerzõdését, a Sky Sports értesülései megerõsítették, hogy a Vörös Ördögök hamarosan új, hosszútávú szerzõdést kínálhatnak számára a sikeres cumbriai kölcsönjáték fejében.

 

 

"Jó lenne maradni azt követõen, hogy a jelenlegi kölcsönszerzõdésem lejár, de számos különbözõ emberrel fogok majd beszélni annak kapcsán, hogy mi lenne a legjobb választás számomra" - mondta a hét elején Lawrence.

 

"Még nem gondolkodtam ezen túl sokat, mivel csak a mérkõzésekre koncentrálok. Mivel itt egy nagyon jó közösség van, ezért remekül be tudtam illeszkedni és nagyon élvezem, hogy itt lehetek."

 

"Legfõbb célom a Carlisle-nál, hogy tapasztalatot gyûjtsek, játéklehetõséget kapjak és hozzászokjak a Football League ritmusához. Amíg itt vagyok, annyi mérkõzésen szeretnék játszani, amennyin csak tudok."

 

"A Manchester Unitednél azt mondták, nagy élmény lesz számomra, hogy itt lehete, az pedig csak bónusz, hogy emellett játszhatok is."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!