Jones közel a visszatéréshez

David Moyes arra számít, hogy Phil Jones hamarosan visszatérhet, ezzel újabb lehetõséget jelenthet a középpályán.


 A sokoldalú védõ néhányszor remek teljesítményt nyújtott feljebb tolt poszton, de a karácsonyi idõszak során gondjai adódtak a térdével. Számos átigazolási pletyka szólt már középsõ középpályásokról, de egyértelmû, hogy az angol válogatott játékos hatékony pajzs lehet a hátsó négyes elõtt.

 

"Phil egyre jobban áll [a sérülésébõl való felépülésben]" - hangsúlyozta Moyes. "Nagyon fontos szerepet töltött be és fontos, hogy visszakapjuk õt, mert különbözõ posztokat tölthet be nálunk. Közeledik a visszatérése, nem hiszem, hogy túl messze van már."

 

 

Mikor az átigazolási idõszakról kérdezték, Moyes cáfolta azon híreket, hogy nyáron ajánlatot tettek volna Daniele De Rossiért és megismételte, a két szezon között könnyebb lesz igazolásokat eszközölnie.

 

"Az üzletek nagy része inkább nyáron köthetõ majd, mint januárban, de természetesen folyamatosan keresgélünk."

 

"De Rossi jó játékos volt és határozottan gondolkoztunk azon, hogy megszerezzük õt, de nem voltunk közel ajánlattételhez sem. Volt valami határidõs záradék a szerzõdésében, vagy valami ilyesmi, nem emlékszem már pontosan."

 

"Nem beszélek más klubok játékosairól, hiba lenne ezt tenni, de konkrét kérdést tettél fel, én pedig ennyit tudok válaszolni."

 

Nick Powell-t is megemlítették, mint lehetséges játékost a középpályán, annak ellenére, hogy a Wigannél támadóként csillogott.

 

"Továbbra is a Wigannél játszik majd" - felete a menedzser, mikor a 19 éves játékosról kérdezték.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!