Giggs balszerencsérõl beszél

Ryan Giggs a Capital One Cup elõdöntõjének elsõ meccsén elszenvedett 2-1-es vereséget követõen a rossz döntéseket és a balszerencsét is tényezõként hozta fel.


A walesi játékos öngóljával vezettek a félidõben a Fekete Macskák, mely egy vitatott szabadrúgást követõen született, majd a gyõztes találatot büntetõbõl szerezték a hazaiak, miután Tom Cleverley belépett Adam Johnson elé.

 

"Mindkét döntés kemény volt" - mondta Giggs az MUTV-nek. "Úgy vélem, az elsõ az szabadrúgás kellett volna legyen nekünk, de még akkor is ki lehetett volna védekezzük azt a szituációt. Megbüntettek mindket, de Nemanja nagyszerû fejesével visszajöttünk és úgy tûnt, csak egy gyõztes mérkõzés lesz. Elég lehetõséget kidolgoztunk, de a döntések ellenünk voltak."

 

 

A balszerencsére utalva a 40 éves játékos saját lövését is megemlítette, mely a felsõ lécen csattant, valamint Adnan Januzaj találatát, mely les miatt érvénytelen volt, miután a labda éppen Giggs-rõl pattant vissza a fiatal támadó elé. Ryan azonban bízik abban, hogy a visszavágóra lerázzák magukról a csalódottságot.

 

"Kis szerencsénk sem volt, felsõ lécet találtam el, Adnan lesgólt szerzett éppen rólam visszapattant labdából. Egy másik napon bement volna vagy megadták volna, ma nem. Kitartunk és várni fogjuk a visszavágót az Old Traffordon."

 

"Elégedettek voltunk a teljesítményünkkel, úgy éreztük, eleget tettünk legalább egy döntetlen eléréséhez, bár azt hiszem, dolgozhatunk az íveléseinken és a lövéseinken. A Sunderlandnek csak pontrúgásból voltak lehetõségei, ez egy ilyen este volt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!