Pallister támadásra biztat a Chelsea ellen

A Manchester United egykori védõje, Gary Pallister szerint a Vörös Ördögökre pozitívan kell hatnia annak, hogy ma délután a Chelsea ellen lépnek pályára a Stamford Bridge-n a forduló rangadóján.


A két csapat augusztusi gólnélküli döntetlenje egy igencsak óvatos összecsapás volt az Old Traffordon, ahol a bajnoki címvédõ nem talált fogást a vereség elkerülését zászlajára tûzõ Chelsea ellen, amelybõl kifolyólag a hazaiak kapujában David de Gea nem sok feladattal kellett hogy megbirkózzon.

 

"Úgy kell odamennünk, hogy jó teljesítménnyel rukkolunk elõ" - kezdte Pallister a ManUtd.com-nak.

 

"Ha elakarunk kezdeni zárkózni a bajnokságban, akkor ezek a nagy mérkõzések, mint most a Chelsea elleni, azok, ahol ki kell tennünk magunkért és elhozni mind a három pontot."

 

"Nem hiszem, hogy Jose ugyanazt a taktikát használná majd, mind amivel az Old Traffordon álltak elõ, ahol a döntetlen volt a céljuk, szerintem sokkal inkább támadólag fognak fellépni és a gyõzelem lesz számukra a prioritás. A Stamford Bridge-n magabiztosak lehetnek azt illetõen, hogy ezt képesek lesznek elérni, de az elmúlt években nekünk is sikerült néhány remek eredményt produkálnunk."

 

 

Pallister önbizalommal beszélt azt illetõen, hgy ha a Chelsea nagyon offenzívan lép fel hazai pályán, abból a Vörös Ördögök elõnyt kovácsolhatnak.

 

"A felelõsség mindig úgy tûnik, hogy a Manchester Uniteden van" - tette hozzá.

 

"Mikor nagyobb csapatok ellen játszunk, õk egyértelmûen nem félnek nekünk rontani, ez pedeig a mi kezünkre játszhat. Kontrákkal csapást mérhetünk az ellenfelekre, ez pedig a klasszis játékosaink számára lehetõséget nyújt, hogy sokkal több helyük legyen gólra váltani helyzeteiket."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!