Robbo: Mata érkezése hatalmas dopping

Bryan Robson ragaszkodik ahhoz, hogy Sir Alex Ferguson jelenléte az Old Trafford-on semmiben nem befolyásolja a United új menedzserét, és állítja, hogy a legjobb választás volt David Moyes a Vörös Ördögök élére.


Bár Robbo elismeri, hogy jelenleg nem éppen rózsás a helyzet, de tapasztalatból tudja, hogy egy minõségi igazolás mindig is hatalmas doppingot jelent a csapat teljesítményét illetõen.

 

Robson, aki gyakran ül Fergie és Sir Bobby Charlton mellett a lelátón  "sajtószemétnek" nevezte azokat a híreket, melyek szerint Ferguson beleszól elõdje munkájába.

 
"Együl David kezében van az irányítás, teljes mértékben rajta múlik, hogy kikéri-e a véleményünket vagy sem. Egyébként semmi beleszólásunk nincs a döntéseibe, ha nem kéri a véleményünket, semmivel nem tehetünk többet, mint bármely szurkoló a lelátón." 
 
"Ezek a pletykák csak egy nagy rakás szemét. Ha ott van Sir Alex a lelátón, már egybõl az megy, hogy õ irányít, ha nem lenne ott, akkor meg azt írnák, hogy nem érdekli a United sorsa, csak  saját nyugdíjas éveivel foglalkozik."
 
Juan Mata küszöbön álló érkezésével kapcsolatban a következõket mondta Robson : " Egyértelmû hogy erõsítésre szorultunk, különösen Carrick sérülését érezte meg a csapat."
 
 
"Azt hiszem, az új igazolás, fõleg, ha elsõ osztályú játékosról beszélünk, mindig hatalmas lökést jelent. Matát is doppingolni fogja az új kihívás és biztos vagyok abban,  nem fogja megbánni, hogy ide igazolt."
 


edrants.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!