Crerand nagyra tartja Mata leigazolását

A Manchester United legendája, Paddy Crerand szerint a rekordáron megszerzett Juan Mata mindenkinek nagy lökést jelent majd a klubnál.


 A spanyol világbajnok játékos szombaton került a Chelsea-tõl a Vörös Ördögökhöz, ennek révén pedig már kedden, a Cardiff City elleni bajnokin be is mutatkozhat új csapatában.

 

AZ MUTV-nek adott interjúban Crerand üdvözölte Mata érkezését és elmagyarázta, miért is adhat lendületet a Vörös Ördögöknek, valamint hogyan javulhat a United sorsa ebben a szezonban.

 

"Õ egy fantasztikus, okos játékos" - mondta Paddy.

 

"Nagyszerû játékosa volt a spanyol U21-es válogatottnak négy éve és a legutóbbi két évben a Chelsea-nél az év játékosának választották. Az egyik ok, hogy Jose Mourinho eladta õt az az, hogy sok középpályása volt."

 

"A játékosok szétnéznek majd az öltözõben és arra gondolnak majd, újabb játékos jött, akivel harcolniuk kell a helyekért - megvan benne az, hogy néhány poszton képes játszani. Ez pedig mindenképp kis lökést jelent 1-2 játékosnak, akiknek kicsit többet kell majd teljesíteniük, hogy bent tudjanak maradni a csapatban."

 

 

"De még ennél is fontosabb, hogy óriási lökés ez a szurkolóknak, ez bizonyíthat néhányuknak valamit. Egyes drukkerek azt gondolják, a klubnál dolgozó emberek bekötött szemmel járnak és nem látnak, nem hallanak semmit. Az itt dolgozók pontosan ismerik a problémákat és próbálják kezelni ezeket."

 

"Ezt próbálták a nyáron is, de sajnos nem jött össze, ám nem hinném, hogy Mata lesz az utolsó játékos, akit ide igazolni látunk. Úgy vélem, õ csak a kezdet. Nehéz januárban vásárolni, de szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen fantasztikus játékos rendelkezésünkre áll."

 

Mata immár nagy barátjának, David de Geának a csapattársa és Crerand úgy véli, ez a szövetség nagyon fontos lesz abban, hogy beilleszkedjen a Unitedbe. Paddy hasonlónak látja ezt ahhoz, amit õ élt át 1963-ban, mikor az Old Traffordra érkezett.

 

"Nincs jobb annál, hogy elmész egy új klubba, ahol már van valaki, akit ismersz" - folytatta Paddy. "Nagyszerû dolog ez. Emlékszem, amikor a Unitedhez jöttem, nem ismertem senkit, csak Denis Law-t, Sir Matt pedig magával hozta õt a repülõtérre, hogy találkozzunk. Nagy segítség ez és De Gea ugyancsak nagy segítség lesz Juan számára."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!