Mata a Cardiff ellen mutatkozhat be

Úgy tûnik, Juan Mata alig három nappal azt követõen, hogy a Chelsea-tõl a Manchester Unitedhez igazolt, már be is mutatkozhat új csapatában.


 David Moyes ugyanis elismerte, nagyon szeretné rekordigazolását a Cardiff City elleni bajnokin pályára küldeni a hazai közönség elõtt.

 

Még szombaton nyilatkozott az MUTV-nek a menedzser, aki ezt mondta: "Mata nincs messze teljes erõnlététõl. Tudom, hogy kihagyott néhány mérkõzést és nem kezdett annyin, amennyin szeretett volna, de én szeretném pályára küldeni a Cardiff ellen."

 

A spanyol középpályás egyszer már játszott a Cardiff ellen ebben a szezonban - kezdõként szerepelt a Chelsea-ben október 19-én, amikor a londoniak hazai pályán 4-1-re legyõzték a walesieket. Azóta azonban sok dolog változott, a City-nél új a menedzser Ole Gunnar Solskjaer személyében, Mata pedig bõ egy hete még a Chelsea padjáról nézhette a Unitedet, most pedig már a Vörös Ördögöknél szerepelhet.

 

 

"Az Old Trafford egy hihetetlen stadion" - mondta Mata szombaton.

 

"Két-három alkalommal voltam már itt, de mindig vendégként, most azonban úgy játszatom, hogy otthon vagyok itt. Más lesz, de tudom, hogy jó lesz, mert csodálatos szurkolók vannak itt."

 

Amikor legutóbb az Old Trafford gyepére lépett, Mata gólt szerzett az Álmok színházában még tavaly májusban, mikor a Chelsea 1-0-ra nyert. Az augusztusi 0-0 során a padon kapott helyet. Amikor a Kékeknél debütált, gólt szerzett a 2011/12-es szezonban a Norwich elleni 3-1-es sikerül alatt.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!