Mata a bemutatkozást ízlelgeti

Juan Mata elégedett volt az elsõ mérkõzésével, amit a Vörös Ördögök mezében játszott és örül, hogy gyõzelmet ünnepelhettek a csapattal.


A spanyol középpályás kezdõ volt a keddi Cardiff City elleni mérkõzésen, pedig a meccs kezdetéig 72 óra telt még csak el leigazolása óta. Mata 85 percet játszott, ami soknak számít, figyelembe véve, hogy volt klubjában az utóbbi idõben nem kapott annyi lehetõséget, amennyit szeretett volna és a mérkõzés után kimondhatatlanul hálás volt a szurkolók lelkes köszöntésének.

 
"Nagyon hálás vagyok" - mondta Mata az MUTV-nek. "Az elsõ perctõl kezdve, már a bemelegítés alatt is fantasztikusak voltak velem a szurkolók. Mindent meg fogok tenni azért, hogy a pályán megháláljam ezt."
 
"Egészen különleges nap volt ez számomra. Sokat jelent nekem ez a bemutatkozás és az mégtöbbet, hogy gyõztünk. Tökéletes volt. Nagyon élveztem."
 
"Amit a legjobban szeretek, az maga a játék. Szóval az, hogy ilyen sokat lehettem ma a pályán, nagyon boldoggá tesz. Most pedig újra edzésbe lendülök és csak arra akarok koncentálni, hogy a lehetõ legjobbamat nyújtsam a hétvégi mérkõzésen."
 
 
Amikor a 2-0-s gyõzelemben való közremûködésérõl kérdezték, amelynek góljait Robin van Persie és Ashley Young szerezték, Mata így válaszolt:
 
"Mindig próbáltam a szélsõkhöz, vagy a csatárhoz eljuttatni a labdát és szerencsére sikerült kétszer is betalálnunk. A legfontosabb dolog az, hogy gyõztünk és úgy érzem, hogy nagyon jól megértjük egymást a társakkal."
 
Habár Mata ezen a mérkõzésen Robin van Persie és Wayne Rooney közül egyszerre csak az egyik játékossal játszott együtt, elég tapasztalatot szerzett ahhoz, hogy gyermeki izgalommal várja a következõ mérkõzéseket.
 
"Robin korai gólja megmutatta, hogy mennyire is jó õ" - lelkesedett Mata. "És ott van Wayne... két olyan csatárról beszélünk, akik a világ legjobbjai. Elképesztõ lesz velük együtt játszani."
 
Az új érkezõ elfogadta, hogy idõ kell ahhoz, hogy megszokja az új csapattársakat és a környezetet, de az elsõ jelek nagyon biztatóak.
 
"Azt hiszem, hogy ez egy kis idõbe fog telni, de a legfontosabb dolog most az, hogy növeljük az önbizalmunkat a gyõzelmekkel. Most minden egyes mérkõzéshez úgy kell hozzáállnunk, mintha egy döntõ lenne és be kell zsebelni a három pontokat újra és újra, így elõrébb jutva a tabellán."
 
"Most csak a hétvégére koncentrálok és arra, hogy a lehetõ legjobb teljesítményt tudjam majd nyújtani."
 
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!