Mata: Olyan mintha otthon lennék

Juan Mata elmondta, hogy úgy érzi magát amióta a Unitedhez igazolt, mint akit felkapott egy forgószél, de azt is megemlítette, hogy otthon érzi magát a Vörös Ördögöknél.


A spanyol játékos teljes debütálása már a Cardiff City ellen megtörtént ami már csak hab volt a tortán, a 25 éves középpályás elõzõ 72 óráját illetõen.

 
A keddi, Cardiff City felett aratott 2-0-ás gyõzelem utáni interjúban Mata azt emelte ki, hogy még csak milyen rövid ideje van a Unitedél és, hogy mindenki szívélyesen üdvözölte.
 
"Iszonyatosan gyorsan megy az idõ, amióta idejöttem" - mondta Mata a ManUtd.com-nak. "Még csak kétszer edzettem a csapattal, és fantasztikus volt, hogy tárt karokkal fogadtak. Igazán nagyszerûek a srácok, az atmoszféra pedig fantasztikus. Nagyon boldog vagyok, és alig várom már a következõ találkozót."
 
"A stadion is lenyûgözõ" - folytatta Juan. "Hihetetlenül hangosak a szurkolók, már a meccs elõtt is. Fantasztikus élmény volt ez a számomra. A közösségi portálokon is elképesztõ volt a reakció, azt pedig alig lehet elhinni, hogy mennyi szurkolója van ennek a csapatnak."
 
 
"Már az elsõ perc óta kényelmesen érzem magam, ezt pedig a játékosoknak köszönhetem. Az az igazság, hogy múlt héten nem sokat edzettem az átigazolás miatt. Még javulni fogok, de szerintem tûrhetõen játszottam. Jól éreztem magam, amikor ezekkel a játékosokkal játszottam."
 
A Cardiff elleni 2-0-s gyõzelem után Mata szeretné ha megtudnának maradni ebben a gyõztes érzésben, és közelebb tudnának kerülni a Premier League csúcsához.
 
"Meg kell õriznünk ezt az érzést, ez nem vitás. Én mindig pozitív vagyok. Ha van olyan klub, amelyik fel tud állni és el tud indulni felfelé, akkor ez a klub az. A szezon végéig megpróbálunk annyi mérkõzést megnyerni amennyit csak tudunk, remélhetõleg az összeset."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!