Lingard az ambícióiról beszél

Jesse Lingard újra kijelentette, hogy legfõbb célja most az, hogy felküzdje magát a Manchester United elsõ csapatába.


A huszonegy éves játékos számára a szezon elsõ fele sikeres volt, amit kölcsönben töltött a Birmingham csapatánál és miután visszatért a Vörös Ördögökhöz, a Swansea elleni bajnokin már a padon ülhetett.

 
Habár a nyári túra jól sikerült Lingard számára, még mindig várat magára a nagycsapatban való bemutatkozása tétmérkõzésen.
 
 
"Fizikailag és fejben is erõsebb vagyok, mint voltam" - mondta a MUTV-nek. "Egész héten az elsõ csapattal edzettem, és úgy érzem, hogy kezdek belelendülni. Sajnos ez nem volt egyszerû, ugyanis a Birminghamnél ki kellett hagynom néhány mérkõzést, de úgy érzem, hogy most már rendben vagyok."
 
"Be szeretnék kerülni a United elsõ csapatába. Ez az elsõdleges célom. Ha ez nem sikerül, akkor pedig szívesen mennék újra kölcsönbe. A lényeg az, hogy folyamatosan szeretnék játszani."
 
Lingard hétfõn ismét megmutatta annak a szikráját, hogy mire képes, ugyanis a tartalékok Manchester City elleni mérkõzésén sikerült gólt szereznie, azonban Warren Joyce fiai így is elveszítették a mérkõzést.
 
"Támadó középpályásként helyzeteket alakítok ki és gólokat szerzek" - magyarázta. "Jó érzés, hogy sikerült betalálnom, ugyanakkor csalódott vagyok, amiért kikaptunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!