Jones: Mata mindenkire nagy hatással van

A Manchester United védõje - Phil Jones - elmondta, hogy Mata érkezése mindenkit doppingol a klubnál és hiszi, hogy ebbõl sokat profitálhatnak.


Mata leigazolása szombat este lett véglegesítve és mindössze két alkalommal edzett együtt új csapattársaival, kedden máris bemutatkozott a Cardiff elleni 2-0-ra végzõdõ mérkõzésen.

 
Jones már most nagy dolgokat jósol Matának és elmondta, hogy mit is jelent ez az igazolás a csapat számára.
 
"Ha egy ilyen kaliberû játékos érkezik, annak elég nagy hatása van" - mondta a ManUtd.com-nak és a PA Sport-nak. "Az öltözõben és az edzésen is óriási hatással volt ránk."
 
"Szeretnénk bizonyítani valamint megmutatni neki, hogy mirõl is szól igazából ez a klub és hogy a legjobb csapatok egyike vagyunk. A Cardiff ellen bemutatkozhatott és nagyon jól játszott. Biztos vagyok benne, hogy elõnyünkre fog válni és fantasztikus játékosa lesz a Manchester Unitednek nagyon hosszú idõn keresztül. Olyan lehetõségeket lát meg néha, amit a többiek közül senki sem. Ha tudja ezt folytatni, akkor biztos vagyok benne, hogy hamarosan elkezdünk felfelé kapaszkodni a tabellán."
 
 
Mata érkezése és bemutatkozása mellett a Vörös Ördögöknek örömre adott okot Wayne Rooney és Robin van Persie visszatérése is, akik sérülés miatt nem léphettek pályára az utóbbi idõben. Jones elégedett és reméli, hogy a segítségükkel sokkal jobb eredményeket lesznek képesek elérni a következõ hetekben.
 
"Robin nagyon keményen dolgozott, hogy visszatérhessen" - folytatta az angol válogatott védõ. "És most már itt van Wazza és Juan is nekünk. Marouane Fellaini és Michael Carrick kivételével remélhetõleg mindenki teljesen egészséges lesz szombaton a Stoke ellen."
 
Amikor arról kérdezték, hogy Rooney és Van Persie hiánya mennyire volt okozója a kiábrándító eredményeknek, így válaszolt:
 
"Természetesen nagyon hiányoztak, de ez nem lehet kifogás. Ha valaki hiányzik, akkor meg kell találni a módját, hogy megfelelõen pótold. Néhány területen képesek vagyunk erre, de azokon a helyeken még nem, ahol szeretnénk ezt elérni. Nagyon boldogok vagyunk, hogy újra itt vannak."
 
"Minden egyes mérkõzés fontos most" - folytatta. "Tudjuk, hogy mit kell tennünk, amikor az elõttünk álló szombati mérkõzésre tekintünk. Oda kell mennünk és minden áron nyernünk kell. Majd ezt követõen újra gyûznünk kell és így tovább. Egy nagyon jó sorozat kell most nekünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!