Kölcsönlesen: Zaha tündökölt

A Manchester United ifjú középpályása, Wilfried Zaha lenyûgözõen kezdte kölcsönidõszakát a Cardiff Citynél, ugyanis szombaton két gólpasszt jegyzett a Norwich City ellen aratott 2-1-es gyõzelmük alkalmával.


A Vörös Ördögök szélsõje, aki pénteken írta alá a szezon végéig szóló kölcsönszerzõdését a Kékmaradaknál, a 38. percben állt be a kispadról csereként, és szinte azonnal hatással tudott lenni csapata játékára.

 

 

Röviddel a szünet után Zaha készítette elõ Craig Bellamy egyenlítõgólját, egy perccel késõbb pedig ismét adott asszisztot, amikor Kenwyne Jones találatával fordítani tudtak, amely végül a gyõzelmet is érte számukra.

 

Bár gyõzelmükkel Ole Gunnar Solskjaer csapata nem tudott elmozdulni a kiesõ zónából, mindössze 3 pontra állnak a tabella 11. helyétõl.

 

Másutt egy másik manchesteri kölcsönjátékos, Federico Macheda is eredményes tudott lenni, amikor egy utolsó pillanatban szerzett egyenlítõgólal 3-3-ra mentette a Birmingham City mérkõzését a Derby County ellen a St. Andrews-ban. A birminghamieknél elsõ mérkõzését játszó csatár egy órányi játék után állt be csereként, és a mérkõzés utolsó helyzetét értékesítette közelrõl.

 

A Kékekhez kerülõ manchesteri védõk, Tyler Blackett és Tom Thorpe kezdõként játszott azt követõen, hogy hat hónapra, illetve 4 hétre Közép-Angliába kerültek. Blackett végigjátszotta a mérkõzés Lee Clark együttesében, míg Thorpe sajnos már korán sérülést szenvedett és hordágyon kellett levinni a pályáról.

 

Will Keane nem került be a Queens Park Rangersben a Burnley elleni mérkõzésre nevezettek közé, miután csak szombaton, a hajnali órákban került csak pont átigazolása végére. Harry Redknapp együttese második helyen maradt a Championshipben, miután 3-3-as döntetlent játszottak.

 

Sam Johnstone megõrizte kapuját kapott gól nélkül a Doncasterben való debütálása alkalmával, amely során a yorkeshirei alakulat 0-0-s döntetlent ért el a Middlesbrough ellen, és öt ponttal eltávolodtak a kiesõzónától. Tom Lawrence vasárnap mutatkozhat be a másodosztályban, amikor a Yeovil gárdájával a Nottingham Forest ellen lépnek pályára.

 

A League One-ban Charni Ekangamene rögtön kezdõként léphetett pályára a Carlisle Unitedben, sajnos azonban 2-1-es vereséget szenvedtek a Bristol City ellen. A kemény szereléseirõl elhíresült középpályás - aki a szezon hátralévõ részét a cumbriai együttesnél tölti kölcsönben - remek bemutatkozást tudhat maga mögött, és kivette a részét csapata góljának elõkészítésébõl is.

 

Sam Byrne szintén pályára léphetett a Kékek színeiben, és a kispadról beállva 15 percet kapott bemutatkozásként a Carlisleban.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!