Mata: Az elsõ hetem

Juan Mata minden hétfõn leül, hogy blogjában megossza gondolatait. Ebben a cikkben az e heti merengését olvashatjátok.


Ahogy írom a sorokat, úgy folyamatosan arra gondolok, mi történt velem az utolsó héten...

 

Mindezt még mindig abból a hotelszobából teszem, melyben egy héttel ezelõtti manchesteri érkezésem óta lakom. Remélem, hogy a következõ posztot már saját otthonomban tudom írni, nagyon várom, hogy megtaláljam! Úgy vélem, fontos, hogy amilyen gyorsan csak lehet, saját otthont találjak és nagyon szép környékek vannak Manchesterben az élethez.

 

Mint már említettem, a klubtól nagyszerû fogadtatásban részesültem, hogy õszinte legyek. Mind a csapattársak, mind pedig a szurkolók nagyon kellemes helyzetet alakítottak ki számomra az elsõ naptól kezdve. Ami a labdarúgást illeti, mindannyian reméljük, hogy jó sorozatba kezdünk és feljebb kapaszkodunk a Premier League tabelláján.

 

A hét a Cardiff elleni gyõzelemmel kezdõdött. Ez volt az elsõ meccsem a Uniteddel és az Old Traffordon játszottunk. Biztosíthatom, hogy soha nem fogom elfelejteni azt az estét. Hihetetlen fogadtatásban részesültem a szurkolóktól. Csodálatos volt az az ováció is, amit lecserélésemkor kaptam. Libabõrt kap az ember ettõl...

 

 

Sajnos a hét második meccsét nem nyertük meg Stoke-ban. Ez egy trükkös stadion és a szél sem igazán segített abban, hogy játsszuk a focit, de õszintén hiszem, nem érdemeltünk vereséget. Nagyon nem volt szerencsénk az elsõ gólnál és ez tükrözi, milyen volt az egész mérkõzés. Gólt szereztünk és éreztük, hogy nyerhetünk, de nem sokkal késõbb kaptunk egy újabb gólt.

 

Voltak jó lehetõségeink, de nem tudtunk gólt szerezni. Pont nélkül mentünk haza, olyan érzéssel, hogy ilyen meccset újból nem veszíthetünk el. Remélem, hogy az a kis szerencse, ami hiányzik, mellénk pártol, mivel még sérülésekkel is küzdöttünk. Stoke-ban a két belsõ védõnk a szünet elõtt kénytelen volt elhagyni a pályát. Azonban ahogy már mondtam, biztos vagyok abban, hogy jó sorozatot kezdünk és jobb eredményeket érünk el.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!