Giggs: Mata naggyá válhat

Az Old Trafford legendája, Ryan Giggs szerint Juan Matában benne van az a képesség, mellyel a Manchester United nagy játékosává válhat.


Még a Valenciánál töltött napjai során Mata csodálatát fejezte ki Giggs iránt és az érzés kölcsönös azok után, hogy a walesi legenda elsõ alkalommal látta edzésen a spanyol játékos képességeit.

 

Az MUTV-nek készített exkluzív interjúban amikor a 11-es számú játékost arról kérdezték, hogy a rekordigazolásként megszerzett Mata a klub valaha volt legnagyobbjai közé kerülhet, Giggs így felelt: "Azt hiszem, lehetséges. Megvan benne a tehetség."

 

"Nem akarok túl nagy nyomást helyezni rá, de nem látom, miért ne érhetne oda. Úgy vélem, hogy ide igazolt, az segíteni fog neki abban is, hogy a spanyol válogatottban szerepeljen, ha hétrõl-hétre játszik. A spanyoloknak nagyon jó keretük van és ha a Manchester Uniteden belül van egy rendszeresen a spanyol nemzeti csapatban játszó játékosunk, az nagyszerû lesz, mivel jelenleg igazán jó csapatuk van."

 

 

"A játékosok olyanok, mint a szurkolók" - magyarázta Giggs. "Amikor azt látják, hogy minõségi játékos lép be az ajtón, az izgalommal tölti el õket és ezt az egész edzésen érezni. Ez mindenki számára felemelõ."

 

"Jól alkalmazkodott. Az utóbbi három évben játszottunk ellene, ismerjük, milyen minõséget jelent. Azonnal beilleszkedett és igazán jól beszéli a nyelvet - jobban, mint a srácok többsége!"

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!