Mata: Jobban kell teljesítenünk

Minden hétfõn a Vörös Ördögök középpályása, Juan Mata idõt fordít arra, hogy megírja blogbejegyzését, kifejezve érzéseit, megosztva gondolatait a Manchester United szurkolóival. Íme a spanyol játékos legújabb írása...


Az igazat megvallva, nem könnyû írni most, ezen a héten egy ilyen idegtépõ döntetlen után.

 

Õszintén szólva úgy gondolom, a labdarúgás kegyetlen velünk. Mindent megtettünk, hogy három pontot szerezzünk, de a végén ez a gólokról szól, a Fulham pedig gólt szerzett az utolsó percben... Lehetetlennek tûnik, ha ránézel a statisztikákra, de nem tudtunk nyerni, pedig nagyon fontos gyõzelem lett volna ez. Jobban fáj ez azért is, mert a Fulham korai gólja után a második félidõben fordítani tudtunk és úgy tûnt, Carrick góljával teljesen kézben tartjuk a meccset. De amikor az eredmény ennyire szoros, a végén még baj lehet és ez meg is történt tegnap.

 

Ugyanez volt egy hete a Stoke City ellen, két játékos megsérült, egy gól megpattant egy játékosunkon. Úgy tûnik, a szerencse nem a mi oldalunkon áll, de nem szeretnék kifogásokat keresni. Jobban kell játszanunk, javítanunk kell lövéseink pontosságán, mert sokszor kerültünk a tizenhatoson belülre és két gólnál többet is lehetett volna szereznünk. Biztos vagyok abban, hogy meg fogjuk tenni ezt, de egyre kevesebb mérkõzés van hátra, úgyhogy minél elõbb sikerül, annál jobb... Van valami, amivel mindig számolhatunk: a csapat szenvedélye és áldozata. Végig harcoltunk, ezt éreztem a pályán, de még egyszer, nem akarunk kifogásokat keresni. Amit tehetünk, az az, hogy összefogunk, szurkolók és játékosok, tanulunk a hibákból, optimistán állunk a dolgokhoz és megmutatjuk a csapatra mindig is jellemzõ karaktert.

 

 

A döntetlen ellenére nem akarok megfeledkezni az egyperces csendrõl, mellyel az Old Traffordon megemlékeztünk. Nagyon megható volt. Nagyon lenyûgözõ látni, ahogy a klub megemlékezik a müncheni, szörnyû tragédia áldozatairól, és mindez sokat elárul arról, mennyire tiszteli a klub a legendáit. Amilyen módon ez a klub legyõzte a nehézségeket, az mindannyiunk számára példaértékû.

 

Az edzõpályán nagyon jól telt a hét. Jobban megismertem a csapattársaimat és nagyszerû hangulatot érzek az öltözõben. Remélem, hogy ezt szerdán, az Arsenal ellen meg tudjuk mutatni. Nagyon nehéz meccs, de jó emlékeim vannak arról, amikor legutóbb az Emirates-be látogattam néhány hónappal ezelõtt és remélem, jó mérkõzést élvezhetek ismét.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!