Scholes: Mata az egyik legjobb

Juan Mata manchesteri pályafutásának lenyûgözõ rajtja mellett nem mehet el szó nélkül olyan egyén sem, aki 20 éven át erõsítette a Vörös Ördögöket.


Ez az ember természetesen Paul Scholes, aki - mint mindenki más - nagyon boldog, hogy az apró termetû támadó a Stamford Bridge-rõl az Old Traffordra költözött.

 

"Az utóbbi pár évben valószínûleg Mata volt a bajnokság legjobb játékosa" - mondta Scholes az MUTV-nek és a ManUtd.com-nak. "Rengeteg pénzt kellett fizetni érte és nagyon szerencsések voltunk, hogy nem szerepelt a Chelsea terveiben; csak profitálhatunk ebbõl az igazolásból."

 

"Remélhetõleg erõsen zárja a szezont és segítségünkre lehet abban, hogy feljebb lépjünk a tabellán."

 

 

Bár dicsérte a United legújabb szerzeményét, a tipikusan szemérmes manchesteri elutasította azon véleményeket, melyek hozzá hasonlították Matát. Scholes arról is beszélt, Mata megszerzésével David Moyes tovább növelte eddig is minõségi támadóerejét, hiszen olyanok, mint Mata, Robin van Persie, Wayne Rooney, Javier Hernandez és Danny Welbeck mind a kezdõ helyekért versengenek.

 

"Nem hiszem, hogy olyan lenne, mint én. Nyilvánvalóan minõségi játékos, de õ nem egy középsõ középpályás, leginkább a 10-es poszton szeret játszani" - folytatta Scholesy, aki Miami-ben tartózkodott az elõzõ héten, ahol a 2014-es amerikai felkészülési túrát népszerûsítette.

 

"Nehéz lesz a menedzser számára, mert öt játékos verseng két helyért. Ez csak egy egészséges versenyhelyzetet teremthet, mert a két támadónak mindig lenyûgözõen kell teljesíteni, mert tudják, hogy tehetségek csak arra várnak, hogy átvegyék a helyüket."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!