Beckham irígykedik régi társaira

A Manchester United legendája, David Beckham elárulta, féltékeny korábbi csapattársaira, akik jelenleg a klub edzõi stábjában dolgozhatnak.


Mióta májusban visszavonult a labdarúgástól, Beckham immár vezetõi babérokra tört és az elmúlt héten bejelentette, Miamiben egy labdarúgó klubot alapít, melyet az MLS-ben szeretne indítani majd.

 

Vele ellentétben négy korábbi csapattársa jelenleg a United edzõi stábját erõsíti, Ryan Giggs és Phil Neville David Moyes mellett dolgozik az elsõ csapattal, míg Paul Scholes segítõ kezet nyújt az U19-es csapat vezetõjének, Nicky Buttnak.

 

Az MUTV-nek és az Inside Unitednek adott exkluzív interjúban Beckhamet arról is kérdezték, féltékeny-e egykori csapattársaira azért, hogy a United háttérstábjában dolgozhatnak, amire így felelt: "Nem is kicsit! Amikor az idõsebbik fiam egy hétre ide érkezett edzésre, láttam Butty-t, ahogy az U21-esekkel dolgozott, Phil az elsõ csapattal, Scholesy pedig Butty mellett volt."

 

"Nagyszerû látni, hogy még mindig a klub részét képezik és fiatal srácokat edzenek. Nincs is annál jobb, mint hogy olyan játékosok vannak itt, mint õk, akik sikeresek voltak az évek során és most fiatalokat edzenek. Ez az, amit a Manchester United tesz."

 

 

Amikor kifejezetten Giggs-rõl kérdezték, aki 24. szezonjának közepén jár az Old Traffordon, Becks folytatta: "Nem féltékenykedem azért, mert 40 éves! Még pár évem van addig. Elképesztõ, amit elért és hihetetlen, mit tett ezért a klubért."

 

"Az a tény, hogy 40 évesen is még mindig a legmagasabb szinten játszik - és még mindig úgy teljesít, ahogy képes - nem lep meg, mert tudom, micsoda energia van benne és mit jelent számára ez a klub. Elképesztõ látni."

 

Már csak Giggs az egyetlen a 92-es korosztályból, aki még mindig profi szinten játszik és Beckham úgy véli, egy korszak végét jelenti majd az, amikor az örökifjú walesi számára eljön a nap, mikor befejezi illusztris, rekordokat döntögetõ pályafutását az Álmok Színházában.

 

"Szomorú alkalom lesz, de ugyanakkor olyan valami is lesz, amit ünnepelni lehet. Oly sok éven át játszott a Unitedben és amikor befejezi majd, az olyan valami lesz, ami ünneplésre ad okot."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!