Beckham irigykedik a régi cimborákra

A Manchester United legendája, David Beckham elárulta, 'féltékeny' egykori csapattársaira, akik az edzõi stáb tagjaiként dolgozhatnak az Aon Training Complexben.


Mióta májusban szögre akasztotta stoplisait, Beckham egyáltalán nem lazsálással töltötte idejét, amelynek eredményeként a múlt héten bejelentette, hogy tervei szerint Miamiban alapítana csapatot az amerikai labdarúgóbajnokságban (MLS), amellyel azon ritka eset szemtanúja lehetnénk, amikor egy egykori játékosból tulajdonos válik.

 

Ezzel szemben négy egykori csapattársa a Manchester Unitednél edzõsködik, akik közül Ryan Giggs és Phil Neville David Moyes felnõtt csapata mellett tevékenykedik, míg egy másik klub legenda, Paul Scholes a klub fiataljainál dolgozik Nicky Butt kezei alá.

 

Amikor a MUTV-nek és az Inside Unitednek adott exkluzív interjúban Beckhamet arról kérdezték, féltékenységgel tölti-e el, hogy jó barátjait a klub edzõi stábjában láthatja, így válaszolt:

"Egy kicsit igen! Amikor az idõsebbik fiam egy hétig a klubnál edzett, láttam Butty edzését az U21-eseknél, akinek Scholesy segített, míg Phil a felnõtt csapatnál vezényelt gyakorlatokat."

 

"Nagyszerû látni, hogy õk továbbra is részei maradtak a klubnak és a fiatalokat edzik. Nincs annál jobb, mint hogy ilyen játékosaid legyenek, akik sikert sikerre halmoznak az évek során, majd pedig a következõ generáció felkészítésében vesznek részt. Pontosan ez az, amirõl a Manchester United szól."

 

 

Amikor konkrétan Giggsrõl kérdezték, aki karriere 24. profi szezonja közepén jár idén az Old Traffordon, Becks így folytatta:

"Arra nem vagyok féltékeny, hogy 40 éves! Nekem addig még van pár évem. Lenyûgözõ, amit elért, amit pedig tett ezért a klubért, az egészen hihetetlen."

 

"Maga a tény, hogy 40 évesen még mindig a legmagasabb szinten képes futballozni - és továbbra is úgy teljesít, ahogy - nem lep meg, mivel tudom, hogy belül mi vezérli, és hogy mit jelent számára ez a klub. Lenyûgözõ ezt látni."

 

Természetesen az eddig említettek közül Giggs az utolsó, aki még profi szinten játszik, Beckham pedig úgy hiszi, egy éra végét jelenti majd, amikor az örökifjú walesi befejezi hihetetlenül sikeres, trófeákban gazdag karrierét az Álmok Színházában.

 

"Szomorú alkalom lesz, de ezzel egy idõben rengeteg minden ünnepelni való lesz akkor" - tette hozzá.

 

"Rengeteg évig játszott a Unitedben, és amikor végleg befejezi pályafutását, azt méltó módon meg kell majd ünnepelni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!