Mata hétfõi blogja

Minden egyes hétfõn Juan Mata idõt fordít arra, hogy blogban leírja érzéseit, megossza gondolatait a Manchester United szurkolóival. Legújabb bejegyzését a közel-keleti edzõtábor során írta meg...


 Az Arsenal mérkõzést követõen, mivel hétvégén nem volt mérkõzésünk, a klubnál úgy gondolták, jó lenne számunkra, ha néhány napig távol Manchestertõl dolgoznánk annak érdekében, hogy feltöltõdjünk a szezon hátralévõ részére.

 

Az ilyen szünet mindig segít abban, hogy erõsebb csoportot alkossunk és kicsit kikapcsoljunk a különbözõ versenysorozatokból és zsúfolt meccsnaptárból. Valamint csodás dolog, hogy meglássuk, mennyi szurkolónk van a világ minden pontján.

 

Személy szerint ezek a napok nagyon jók számomra, hogy még jobban beilleszkedjem és megosszam ezeket a pillanatokat csapattársaimmal. És persze arra is jó, hogy kemény edzéseket végezzek, hozzászokjak az új munkamódszerekhez azok után, hogy csupán három hete vagyok itt. Hosszadalmas napok ezek az edzésekkel és a szponzori eseményekkel; sok idõt töltünk együtt, de van szabadidõnk is, így fel tudom fedezni ezt az országot és kultúrát is.

 

 

Az idõjárás valóban nagyszerû itt, minden nap napsütés volt, úgyhogy néhányan biztosan napbarnítottabban néznek majd ki...

 

Az utolsó találkozónk egy döntetlen volt az Emirates-ben az Arsenal ellen. Nem rossz eredmény, de az igazság az, hogy voltak helyzeteink a gyõzelemhez és ez az, amire szükségünk van. Ezért dolgozunk most is így, hogy a szezon vége közeledik.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!