Boldog születésnapot, Paddy!

Stewart Gardner írását olvashatjátok:


2007-ben átéltem egy pillanatot, mely legdrámaibb módon változtatta meg az életemet. Nem esküvõrõl, vagy egy gyermek születésérõl beszélek, hanem arról a napról, amikor elkezdtem dolgozni az MUTV-ben Patrick Timothy Creranddel.

 

Azóta minden egyes nap felteszik ugyanazt a kérdést a világ minden táján élõ kíváncsi Vörös Ördögök: hol van Paddy? Ez a kérdés remekül demonstrálja mérhetetlen népszerûségét a szurkolók körében otthon és külföldön is, ami egy testamentuma a Manchester Uniteddel kötött 51 éves szövetségének.

 

Lehetetlen bármerre is elmenni vele, hiszen mindenki ismeri õt a labdarúgás berkein belül. Nagyszerû harmóniában van a nyilvánossággal és élvezi a sok ugratást is - bár ez nem volt egyértelmû, amikor 1998-ban elõször találkoztunk.

 

Csak akkoriban kezdtem dolgozni a BBC Manchesternél és kommentátori csapatának árnyékában voltam a Community Shielden, amit az Arsenal nyert meg a Wembley-ben. Bemutattak minket egymásnak és a félidõben, az Ágyúsok egyik szurkolója hibát követett el, leöntötte õt egy itallal. Másodpercekkel késõbb ez a szerencsétlen pasas a hátán feküdt csillagokat látva. Micsoda elsõ benyomás!

 

 

Hírhedtté vált vérmérséklete pár ragyogó történettel szolgált, különösen az, amikor egy kõkemény húsos pogácsát dobott egy útban lévõ ukrán riporter fejéhez, vagy amikor a londoni metrónál majdnem összecsaptt egy Man City drukkerrel.

 

Szerencsére közöttünk kiváló az összhang. Amikor átvettem Steve Bowertõl, az MUTV korábbi kommentátorától a feladatokat, nyilvánvaló volt, hogy nem leszek képes elvégezni a feladatot, ha nem boldogulok Paddy-vel! Szerencsére jól összerázódtunk és ez azóta is egy fantasztikus utazás.

 

Nagy megtiszteltetés, hogy barátomnak nevezhetem õt, különösen, ha figyelembe vesszük, mit ért el ennél a klubnál és milyen ikonokkal játszott együtt. Õ egy csodálatos személyiség és ha bármikor is segítségre lenne szükségem, biztos vagyok abban, hogy válaszolna a hívásomra. Boldog születésnapot, Paddy!

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!