Mata otthon maradt

Juan Mata minden hétfõn naprakész információkkal szolgál a Manchester United szurkolói számára saját blogján keresztül. Ezúttal arról ír, hogy kihagyja a görögországi BL-szereplést, de biztos abban, hogy csapattársai pozitív eredménnyel térnek haza.


 Ma a csapattársaim összecsomagoltak, hogy elrepüljenek Athénba, én nem mehetek velük, így Manchesterben maradtam és otthonról szurkolok nekik. Mint ahogy tudni lehet, amióta a Chelsea csapatával szerepeltem csoportmeccsen, új csapat színeiben már nem tudok részt venni ugyanabban a sorozatban. Nagyon sajnálatos, mert egy Bajnokok Ligája találkozó mindig különleges és jó emlékeim vannak errõl a versenyrõl, hiszen néhány szezonnal ezelõtt sikerült megnyerni.

 

Úgy vettem észre, a csapattársaim nagyon izgatottak, hogy apró lépésenként haladjanak elõre. Remélem, meg tudjuk tenni. Szurkolni fogok a Unitednek innen, mint teszi azt sok más fan.

 

A Karaiskakisban a csapat kemény ellenféllel néz majd farkasszemet: az Olympiacos vezeti a bajnokságot és õk a regnáló bajnokok Görögországban. Mitroglou - a jelenlegi gólkirályuk - és Weiss januárban távozott tõlük, de leigazoltak két jó játékost Valdez és Hernán Pérez személyében. Az Olympiacos játékosai közül sokan játszottak már a La Ligában: Roberto, Saviola, Chori, David Fuster és Joel Campbell. Ugyanez mondható el a személyzetrõl is, hiszen menedzserükkel, Míchellel a Real Madrid Castillánál találkoztam.

 

Körmömet rágva fogom nézni a mérkõzést a tévében. Ugyanazt érzem majd, mint te. De úgy érezzük, köszönhetõen néhány remek, edzéssel töltött nappal ösztönözve vagyunk erre a találkozóra, valamint a Crystal Palace elleni, fontos gyõzelem is ilyen hatással volt ránk. Az a három pont sok bizalmat hozott számunkra. Úgy vélem, a csapat nagyon szilárdan állt és egy tiszta gyõzelmet arattunk.

 

 

Különleges volt az a mérkõzés Rooney-nak azok után, hogy megújította szerzõdését, és nagyon boldog volt. Megérdemelte; õ egy példa ennél a klubnál és kiváltságot jelent, hogy nálunk van és lesz is az elkövetkezendõ években.

 

Ami engem illet, öt mérkõzés után új csapatomban úgy érzem, egyre jobban és jobban megértjük egymást csapattársaimmal a pályán. Az igazság az, ha egy csapat ilyen kvalitású játékosokkal rendelkezik, úgy minden sokkal könnyebb.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!