Ferguson a 'fantasztikus négyest' dicséri

Sir Alex Ferguson a hátsó alakzatot éltette az õsi rivális elleni gyõzelmet követõen, ami kulcsfontosságú lehet a bajnoki cím szempontjából.


A Unitednek sikerül megõriznie 1 gólos elõnyét, amelyet Park Ji-Sung szerzett az elsõ félidõ végén, így a Vörös Ördögök otthon tartották a 3 pontot, megõrizték veretlenségi sorozatukat, és a táblázat élére ugrottak egy meccsel kevesebbet játszván riválisaiknál.
 

Sir Alex szerint a Rafael da Silva, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic és Patrice Evra kvartettnek hatalmas szerepe volt a diadalban.

 


 

„Nagyon jól védekeztünk, a hátsó négyesünk fantasztikus volt ma este, nagyszerûen játszottak.” – mondta a skót mester a Sky Sports HD1-nek.
 

„Ilyen alapokkal nagyszerû kilátásaink vannak.”
 

„Úgy gondolom, kezdünk formába lendülni, és egy ilyen védekezõ alakzattal, ha továbbra is így játszanak, mint ma este, remek lehetõségeink nyílnak.”
 

Rooney elpuskázta a lehetõséget, hogy megduplázza a United elõnyét, mivel a kezezésért megítélt büntetõt a lelátóra bombázta a 2. félidõben.
 

Ferguson beismerte, hogy meglepte õt az eset: „Ez egy szokatlan büntetõ volt Wayne részérõl, általában mindig leszorítja a labdát, én nem is emlékszem olyanra, hogy valaha fölé lõtte volna. A kimaradt lehetõség némi lendületet adott az Arsenalnak.” – tette hozzá.

 


 

A menedzser továbbá nagyon elégedett volt Park teljesítményével, akinek az Ágyúsok elleni bravúros gólja immár a 6. találata volt a szezonban az összes sorozatot figyelembe véve.
 

„Az Arsenal elleni mutatói nagyon jók a góllövést illetõen, és ma fantasztikus formában játszott.”
 

Ferguson örül az eredménynek és annak, hogy csapata élt az alkalommal és nagyon fontos helyzetben hozott jó eredményt az egyik legfõbb kihívójuk ellen.
 

„Jól játszottunk, ezeken a nagy mérkõzéseken mindig jól akarunk szerepelni. Ma este ez sikerült is, különösen az elsõ félidõben.”
 

„A második félidõben az Arsenal feljött. Igazán komoly helyzetet nem tudtak kialakítani, de oda szegeztek minket a kapunk elé.”
 

„Jobban kellett volna élnünk a kontrákkal, mert néhány nagy helyzetünk adódott belõlük.”
 

Sir Alex már most a vasárnapi összecsapásra készül, ahol a címvédõ Chelsea látja majd vendégül a Stamford Bridgen a Vörös Ördögöket, de ez ügyben óvatosan nyilatkozott.
 

„Nagyon nehéz meccs vár ránk a Chelsea ellen vasárnap, ami szintén egy nagyon fontos mérkõzés lesz számunkra.”
 

 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!