Mata: Fontos hónap következik

Juan Mata minden héten a saját blogjával segít a Manchester United szurkolóinak, hogy minél jobban képben legyenek. Alább, az e heti írásából olvashatunk...


A mai blogot otthonról írom, és ez esetben Asturias-ról beszélek, ahol felnõttem, és ahol a családom és a barátaim élnek.

 
Nagyon jól esik hazalátogatni! Amikor csak tehetem, élek ezzel a lehetõséggel. Amikor itt vagyok, minden egyes alkalommal megpróbálom a lehetõ legtöbbet kihozni minden percbõl, és annyi idõt eltölteni a családommal, amennyit csak lehet.
 
A múlt heti, Crystal Palace elleni gyõzelem után nem tudtunk nyerni a Bajnokok Ligájában, mivel fájdalmas vereséget szenvedtünk el Görögországban. Ezenkívül mivel én nem szerepelhetek a Bajnokok Ligájában, otthonról kellett végignézem a meccset, és nagyon szenvedtem amiért nem tudtam segíteni. Ennek ellenére - habár nehéz lesz - úgy gondolom, hogy Old Traffordon kitudjuk harcolni a továbbjutást, annak a nagyszerû atmoszférának a közremûködésével amit a szurkolóink fognak létrehozni.
 
 
Izgalmas hónap kezdõdik, mivel öt Premier League mérkõzésünk lesz, köztük olyan riválisok ellen mint a Liverpool és a Manchester City. Tudjuk, hogy ez egy fontos hónap lesz a feljebb kapaszkodás szempontjából, mi pedig megpróbáljuk a legjobb formánkat nyújtani, és minden egyes meccset megnyerni.
 
Mindenkinek köszönöm a rengeteg szeretetet és támogatást! Nagyon boldog vagyok, hogy élvezem azt amit igazán szeretek csinálni, futballozni és megpróbálni egyre jobb lenni, és sikerrel venni a mindennapos akadályokat, mert szerintem az élet is errõl szól.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!