Fergie nem örül Park elvesztésének

Karácsony után a középpályás az Ázsia-kupa miatt távol lesz csapatától.


Sir Alex Ferguson elismerte, nagy csalódás számára, hogy csapata karácsony után hetekig kénytelen nélkülözni Park Ji-sungot.

Park ismét bebizonyította, nagy mérkõzéseken is számíthatnak rá, a hétfõ esti összecsapást az õ góljával nyerte meg a United a nagy rivális Arsenal ellen.

A furcsa fejese volt Park hatodik gólja ebben a szezonban, a legjobb eddigi szezonját futja, amióta 2005-ben a PSV Eindhoventõl áttette székhelyét Manchesterbe.

 

 



Azonban mivel Dél-Korea csapatának tagja, így a januárban, Katarban megrendezésre kerülõ Ázsia-kupán való szereplése miatt a Sunderland elleni találkozó után néhány hétre elutazik a Vörös Ördögöktõl.

"Fantasztikus formában játszik Ji." - mondta Ferguson. "Sajnos december 26-a után hét mérkõzésen nem számíthatok rá. Kiábrándító!"

A 29 éves játékos góljával csapata ismét az élre került, Park pedig bíztatja csapattársait, tartsák meg jó formájukat.

"Jelenleg nagyon jó helyzetben vagyunk a bajnokságban. Most a következõ mérkõzéseinkre kell koncentrálnunk!" - mondta Park.

"Mindig jól kezdjük az év ezen szakaszát és ezt továbbra is fenn kívánjuk tartani. Hatalmas önbizalommal játszottunk az Arsenal ellen, a védelmünk pedig hihetetlen volt."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!