Mata remek márciust szeretne

Juan Mata bízik abban, hogy a Manchester United legyõzi a Liverpoolt és a Manchester City-t is ebben a hónapban.


 A spanyolt a minap koronázták február hónap legjobb játékosának a klubnál, ami után a ManUtd.com-nak adott exkluzív interjújában arról is beszélt, miért várja izgatottan a Vörös Ördögök két legnagyobb ellenfele elleni derbiket.

 

"Fontos hónap ez számunkra, õszintén szólva nagyon pozitív vagyok ezzel kapcsolatban. Miután itt vagyok öt mérkõzés óta [a WBA elleni találkozó elõtt], érezhetem a bizalmat a játékosainkban és a dolgok menetében" - magyarázta Juan, kinek meggyõzõdése, hogy a United feljebb fog lépni a tabellán.

 

 

"Tudjuk, hogy a szezon végéig annyi meccset meg kell nyernünk, amennyit csak tudunk és ezt ebben a hónapban el is kell kezdenünk. Olyan nagy csapatok ellen fogunk játszani, mint a Liverpool és a Manchester City és annyi pontot próbálunk megszerezni, amennyit csak lehet."

 

"Nyilvánvaló, hogy minden alkalommal néztem a Man United és Man City, vagy a Man United és a Liverpool közötti rangadókat, ezeket az összecsapásokat az egész ország nézi" - folytatta Mata, mikor a derbikrõl kérdezték.

 

"Mindkét gárda ellen hatalmas derbi ez, így most, hogy már itt vagyok, megpróbálom kiélvezni mindkettõt. Természetesen nyerni akarunk és meg tudjuk csinálni. Mindkét találkozó hazai pályán lesz és úgy vélem, saját szurkolóink elõtt meg tudjuk tenni."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!